Testimonials

Pagina << 1 2 3

Erica 22-06-08

Petra,

Ik heb geweldig nieuws!!! Ben zo blij. Asja is vandaag na ruim 4 weken vermist te zijn, levend en gezond (zoals je al aangaf) teruggebracht. Hij heeft je begrepen blijkbaar. Hij heeft zich laten zien aan andere mensen, en die hebben hem vanavond bij mijn broer thuisgebracht. Hij was helemaal kroelerig en loopt constant te vertellen...(echt een siamees he!). Hij was ook (alles klopte gewoon) zoals je aangaf heeel dichtbij. Kan wel dansen van blijdschap. Zo ontzettend bedankt..het manneke is veilig nu.

Bedankt!!!!

Groetjes,

Erica

Erica 18-06-08

Ben getipt door An. We zijn een siamees katertje kwijt vanuit Belgie. Afijn, ik zal niet teveel informatie geven, want je hebt de foto's al. Mannetje is bij ons geboren, en ik heb me altijd erg betrokken bij hem gevoeld (ook door omstandigheden). Hij is niet meer ons eigendom, maar wel altijd een kitten van ons. Ben zo benieuwd, en hoop dat je me informatie kan geven.

Groetjes,
Erica

Diny v W 27-04-08

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Annet 04-04-08

Hoi Petra

Ik vind het zo leuk dat ik je zomaar tegen kom, hier op het internet. Je hebt ooit een gesprekje gehad met de kat van mijn moeder, die daarna nooit meer heeft gesproeid. Dit was wel zo lang geleden, je had toen nog niet zo'n mooie website.

Nou groetjes en als ik je nodig heb dan weet ik je nu makkelijk te vinden.

Dierenvriendin 26-01-08

Hallo Petra,

Je kent me niet, maar de verhalen die ik over je hoor zijn zo bijzonder dat ik toch een berichtje wil achterlaten. Wat een dankbare taak moet dit zijn, om dier en mens zo te kunnen helpen.

Met vriendelijk groeten,

Dierenvriendin

Jos,Jippie & An Ruigrok 26-12-07

Lieve Petra,Erik en lieve poezen!

Jippie heeft 't goed naar de zin in Nieuwerkerk(Zeeland)wij óók trouwens hoor!Bijna 1 jaar wonen we hier nu. Zodra Jippie de weg wil oversteken,zend ik een filmpje naar hem.Hij gaat gelijk zitten,of komt achter me aan. Súper hoe 't werkt!!

Het is écht een fotomodel,zal je gauw een paar mooie foto's mailen. Wens jullie samen álle goeds voor 2008!

Tot horens,

liefs van Jos,Jip & An.

Ferry 06-12-07

Goeden avond Petra,

In 2005 mocht ik je hulp inroepen m.b.t. onze hond DESI een Golden Retriever.Het telefonisch contact alsook via e-mail heeft ons goed gedaan.Het is nu 15 dec. a.s. al weer 2 jaar dat DESI is heengegaan.Wij missen haar elke dag, elk uur maar wij bezoeken haar grafje met regelmaat en ook dat doet ons goed. De laatste tijd gebeuren er vervelende dingen op haar grafje. Het zijn mensen die dat doen, uit jaloezie denken wij omdat wij het grafje goed verzorgen.Afgelopen zondag heb ik iets bijzonders meegemaakt. Op haar grafje was haar bakje met hondensnacks verdwenen.Ik vroeg aan DESI op mijn manier of ze weet waar dat bakje ligt. Ik kreeg antwoord: in de prullenbak op het terrein. En ik vond het inderdaad daar in. Ik hecht veel waarde aan telepathisch contact en daarom hadden wij jouw hulp toen ingeroepen. en het werkt

Ik mail een andere keer meer.

met vriendelijke groeten,

Ferry Wiggers uit amsterdam

Pagina << 1 2 3

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.