Contact

De praktijk is gesloten van 25 juli t/m 14 agustus Via de mail blijf ik bereikbaar.

Heb je vragen over een consult, behandeling, workshop of cursus, neem dan gerust contact op via onderstaande gegevens, of vul het contactformulier in.
Als je graag een afspraak wilt en je hebt mij gemaild, houd dan je mailbox in de gaten, ook je spambox! Ik antwoord meestal binnen 2 dagen met een datum en wil dan zo snel mogelijk antwoord. Wacht je te lang dan heb je kans dat die datum ondertussen is ingepland.

Tel.: 06-11907224 Het beste ben ik te bereiken ma tm vr tussen 13:30-1700
Neem ik niet op, laat dan een berichtje achter of stuur een whatsapp Ik bel je dan zsm terug.
E-mail: petra@dereikendehand.nl

Op afgeschermde telefoonnummers wordt niet gereageerd, laat u dan een bericht achter.

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.