Workshop Sanjeevini

Aanmelden cursus communiceren met dieren


Sanjeevini's zijn erg veelzijdig te gebruiken voor zowel mens als dier. De helende trillingen kunnen in elk medium (water, globinen, creme, pleisters, sierraden, halsband) worden overgezet. Ook echter kunnen de sanjeevini's worden toegepast op planten of situaties en gemoedstoestanden en zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Sanjeevini's zijn dan ook een veelzijdig instrument die in vele gevallen een goede bijdrage kan leveren aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

In de workshop leer ik je de Sanjeevini's toe te passen en maken we samen jouw 1e Sanjeevini die je zelf samenstelt met behulp van het werkboek. Dit werkboek beschrijft ruim 250 ziekten en gemoedstoestanden, 60 lichaamsonderdelen en hoedanigheden, 70 standaard combinaties, 7 chakra's Sanjeevini's en daarnaast verzend- en neutralisatiekaarten en de gehele werkwijze. Dit werkboek is na de workshop van jou tesamen met een pipet flesje om zelf je vloeibare Sanjeevini te maken en de 1ste standaard combinatie. Dit buisje met inhoud is al samengesteld zodat je al snel kunt beginnen.

De Sanjeevini workshop bestaat uit een dagdeel en wordt gegeven bij mij in de praktijk voor maximaal 6 personen. Op locatie is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn in overleg.

Er is een complete set standaard Sanjeevinis, 70 stuks (glazen potjes met schroefdop) plus 2 blanco potjes om je eigen combinatie te maken waarmee je snel aan de slag kan.
Deze dozen zijn zonder deelname aan de workshop te koop. De Sanjeevinis zijn met liefde ingezongen met de Gayatri mantra. De doos zelf is stevig en zelf aangepast om de glazen potjes optimale bescherming te geven. Zo heb je ze altijd bij de hand en kan je snel aan de slag. Het scheelt je zelf een hele hoop werk en tijd. De inhoud van de potjes zijn er in 3 kleuren, rood, wit, blauw en soms nog een andere kleur. Geef zelf aan welke kleur je wilt. De kosten zijn € 64,95 per stuk exclusief verzenden. Wil je het ophalen? dat kan ook. Contact mij om een afspraak te maken.
 

                        

 

Workshop data klik hier

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.