Workshop Sanjeevini

Aanmelden cursus communiceren met dieren


Sanjeevini's zijn erg veelzijdig te gebruiken voor zowel mens als dier. De helende trillingen kunnen in elk medium (water, globinen, creme, pleisters, sierraden, halsband) worden overgezet. Ook echter kunnen de sanjeevini's worden toegepast op planten of situaties en gemoedstoestanden en zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Sanjeevini's zijn dan ook een veelzijdig instrument die in vele gevallen een goede bijdrage kan leveren aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

In de workshop leer ik je de Sanjeevini's toe te passen en maken we samen de 1e Sanjeevini die zelf wordt samengesteld met het werkboek. Dit werkboek beschrijft ruim 250 ziekten en gemoedstoestanden, 60 lichaamsonderdelen en hoedanigheden, 60 standaard combinaties en daarnaast verzend- en neutralisatiekaarten en de gehele werkwijze. Dit werkboek is na de workshop van jou tesamen met een pipet flesje om zelf je vloeibare Sanjeevini te maken en de 1ste standaard combinatie. Dit buisje met inhoud is al samengesteld zodat je al snel kunt beginnen.

De Sanjeevini workshop bestaat uit een dagdeel en wordt gegeven bij mij in de praktijk voor maximaal 6 personen. Op locatie is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn in overleg.

Er is een complete set standaard Sanjeevini’s waarmee je snel aan de slag kan. Het scheelt je een hoop werk. Neem contact op voor prijs en verzend kosten.

Workshop data klik hier

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.