Workshop Sanjeevini

Aanmelden cursus communiceren met dieren


Sanjeevini's zijn erg veelzijdig te gebruiken voor zowel mens als dier. De helende trillingen kunnen in elk medium (water, globinen, creme, pleisters, sierraden, halsband) worden overgezet. Ook echter kunnen de sanjeevini's worden toegepast op planten of situaties en gemoedstoestanden en zijn er nog diverse andere mogelijkheden. Sanjeevini's zijn dan ook een veelzijdig instrument die in vele gevallen een goede bijdrage kan leveren aan het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

In de workshop leer ik je de Sanjeevini's toe te passen en maken we samen de 1e Sanjeevini die zelf wordt samengesteld met het werkboek. Dit werkboek beschrijft ruim 250 ziekten en gemoedstoestanden, 60 lichaamsonderdelen en hoedanigheden, 60 standaard combinaties en daarnaast verzend- en neutralisatiekaarten en de gehele werkwijze. Dit werkboek is na de workshop van jou tesamen met een pipet flesje om zelf je vloeibare Sanjeevini te maken en de 1ste standaard combinatie. Dit buisje met inhoud is al samengesteld zodat je al snel kunt beginnen.

De Sanjeevini workshop bestaat uit een dagdeel en wordt gegeven bij mij in de praktijk voor maximaal 6 personen. Op locatie is ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn in overleg.

Er is een complete set standaard Sanjeevini’s waarmee je snel aan de slag kan. Het scheelt je een hoop werk. Neem contact op voor prijs en verzend kosten.

Workshop data klik hier

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.