Bach bloesem voor dieren

reiki behandelingreiki cursus

Dr Edward Bach (1886 - 1936) ging er van uit dat disharmonie tussen lichaam en geest  de veroorzaker is van verminderde weerstand en kwetsbaarheid voor infectie en ziekte. Bach wilde genezing laten plaatsvinden door middel van het herstel van de harmonie in het bewustzijn. Bach zei dat wanneer iemand spiritueel en mentaal in balans was, een ziekte niet kon bestaan. Bach was betrokken bij de natuur. De chemische middelen waarmee hij geconfronteerd was als arts, spraken hem niet aan. Hij geloofde dat de oplossing te vinden was in de bloemen, bomen en planten die hij aantrof in het Engelse landschap.

Hij ontwikkelde de essences om in te werken op een dieper niveau dan louter het lichamelijke.

Er zijn 38 Bach remedies onderverdeeld in 7 groepen,

  • 1  Angst
  • 2. Onzekerheid
  • 3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
  • 4. Eenzaamheid
  • 5. Overgevoeligheid
  • 6. Moedeloosheid en wanhoop
  • 7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Mocht dit nodig of wenselijk zijn dan kan er na een telepathisch consult met het dier een gebruikersflesje samengesteld worden.  Na +/- 4 weken volgt er een update, dit kan per email. Er wordt dan gekeken of het voldoende is geweest of dat er verandering in de remedie moet worden aangebracht.

Nieuw! Combinatieflesje B&S

Combinatie remedies Bach bloesem en Sanjeevini.
Waarom het één of het ander als je het goede ook samen kunt voegen. Het laat zich prima mengen en zo kan er nog gerichter en vollediger behandeld worden.


Let op! Ik ben geen dierenarts en stel geen diagnose. Eventuele medicijnen voorgeschreven door een dierenarts moeten wel ingenomen of toegepast worden. Bach bloesem remedies kunnen naast andere reguliere medicijnen gebruikt worden.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.