Bach bloesem voor dieren

reiki behandelingreiki cursus

Dr Edward Bach (1886 - 1936) ging er van uit dat disharmonie tussen lichaam en geest  de veroorzaker is van verminderde weerstand en kwetsbaarheid voor infectie en ziekte. Bach wilde genezing laten plaatsvinden door middel van het herstel van de harmonie in het bewustzijn. Bach zei dat wanneer iemand spiritueel en mentaal in balans was, een ziekte niet kon bestaan. Bach was betrokken bij de natuur. De chemische middelen waarmee hij geconfronteerd was als arts, spraken hem niet aan. Hij geloofde dat de oplossing te vinden was in de bloemen, bomen en planten die hij aantrof in het Engelse landschap.

Hij ontwikkelde de essences om in te werken op een dieper niveau dan louter het lichamelijke.

Er zijn 38 Bach remedies onderverdeeld in 7 groepen,

  • 1  Angst
  • 2. Onzekerheid
  • 3. Onvoldoende interesse in het hier en nu
  • 4. Eenzaamheid
  • 5. Overgevoeligheid
  • 6. Moedeloosheid en wanhoop
  • 7. Overbezorgdheid voor het welzijn van anderen.

Mocht dit nodig of wenselijk zijn dan kan er na een telepathisch consult met het dier een gebruikersflesje samengesteld worden.  Na +/- 4 weken volgt er een update, dit kan per email. Er wordt dan gekeken of het voldoende is geweest of dat er verandering in de remedie moet worden aangebracht.

Nieuw! Combinatieflesje B&S

Combinatie remedies Bach bloesem en Sanjeevini.
Waarom het één of het ander als je het goede ook samen kunt voegen. Het laat zich prima mengen en zo kan er nog gerichter en vollediger behandeld worden.


Let op! Ik ben geen dierenarts en stel geen diagnose. Eventuele medicijnen voorgeschreven door een dierenarts moeten wel ingenomen of toegepast worden. Bach bloesem remedies kunnen naast andere reguliere medicijnen gebruikt worden.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.