Historie

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door het dierenrijk. Uren lang kon ik als kind dieren observeren en me laten verwonderen of het nu ‘wilde’ dieren waren of huisdieren dat maakte niet uit. Dieren zijn onvoorwaardelijk en oordelen niet, dat is wat mij zo aantrok. Ik ben van huis uit opgegroeid met katten en konijnen, en woonde naast het bos waar ik dan ook altijd te vinden was. Toen ik zover was om het eigen nest te verlaten en een eigen plek had was het dan ook niet zo verwonderlijk dat er katten kwamen. Zij waren het begin van een hele schare en het begin van mijn levenspad.

Een van die katten bracht mij op het pad van Reiki. Uitgedokterd bij de dierenarts en met de boodschap dat ze niks meer voor hem konden doen, ben ik op zoek gegaan naar alternatieven. Reiki kwam op mijn pad en daarmee kon ik mijn kat helpen, maar eigenlijk hielp mijn kat mij. Iedere keer als het met hem wat slechter ging, was ik weer op zoek naar een ander alternatief. Na de 1ste graad ben ik ook in aanraking gekomen met het communiceren met dieren. Ik heb daar cursus voor gedaan en voor mij voelde het als een deel van mij, wat door mijn leven heen vergeten was. Alles viel op zijn plek. Ik ben doorgegaan met de 2de graad Reiki en uiteindelijk de mastergraad. Als dierentolk wilde ik verder en heb daarbij mijn vaardigheden uitgebreid met verschillende alternatieve geneeswijzen en ben ik mij gaan specialiseren in het opsporen van vermiste dieren zodat ik het dier op meerdere vlakken kon helpen. (Met de vermissingen ben ik gestopt) Eigenlijk wilde ik alleen dieren helpen maar huisdieren leven samen met de mens en ik kwam erachter dat ik vaak meer bezig was met de persoon achter het dier dan het dier zelf. Van het één kwam het ander en zo werd het, voor mens en dier.

In 2006 heb ik het officieel mogen maken met mijn eigen praktijk, De Reikende Hand. Met hart en ziel behandel ik mens en dier, heb telepathische contacten met dieren en geef cursus en workshops in verschillende alternatieve geneeswijzen en natuurlijk het communiceren met dieren. Mijn eigen overleden dieren helpen me nog steeds en ik ben dankbaar dat ik dit mag ervaren.

 

Over ons
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.