Wat is het doel

reiki behandeling

Een telepathisch consult kan je inzicht geven in het gevoelsleven van je dier. Er kunnen allerlei vragen gesteld worden. Situaties zoals een verhuizing, dierenarts, gezinsuitbreiding (mens of dier) vakantie, kunnen uitgelegd worden zodat een dier begrijpt wat er gaande is. Bij probleemgedrag kan de beleving van het dier inzicht geven waarom het dier zich zo gedraagt en of er samen met het dier en jou een oplossing voor gevonden kan worden die  voor jullie bevredigend is.
Heeft het dier gezondheidsproblemen dan kunnen we vragen waar het dier last van heeft. In dit contact kan ik dan kijken waar ik het dier mee kan helpen met bv Reiki, EFT, Sanjeevini of Bach bloesems. Wat ik toe kan passen in dat zelfde contact doe ik dan ook, eventueel kan er een vervolg behandeling nodig zijn.

En natuurlijk wat het dier zelf wil vertellen. Mijn ervaring is dat het door het dier zeer gewaardeerd wordt als het uitleg krijgt in zaken die het dier aangaan. Ik leg je dan ook uit hoe je dit kunt doen zo dat er in de toekomst geen verwarring bij het dier ontstaat.

Let op! Ik ben geen dierenarts en stel daarom geen diagnose. De verantwoordelijk van jou dier ligt ten allen tijde bij jezelf.

Overleden dieren
Met overleden dieren wordt ook contact gelegd. Vaak blijven er zaken "onbesproken" of je wilt weten of er een juiste beslissing is gemaakt. Een telepathisch consult kan dan uitkomst bieden en rust geven.

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.