Wat is het doel

reiki behandeling

Een telepathisch consult kan je inzicht geven in het gevoelsleven van je dier. Er kunnen allerlei vragen gesteld worden. Situaties zoals een verhuizing, dierenarts, gezinsuitbreiding (mens of dier) vakantie, kunnen uitgelegd worden zodat een dier begrijpt wat er gaande is. Bij probleemgedrag kan de beleving van het dier inzicht geven waarom het dier zich zo gedraagt en of er samen met het dier en jou een oplossing voor gevonden kan worden die  voor jullie bevredigend is.
Heeft het dier gezondheidsproblemen dan kunnen we vragen waar het dier last van heeft. In dit contact kan ik dan kijken waar ik het dier mee kan helpen met bv Reiki, EFT, Sanjeevini of Bach bloesems. Wat ik toe kan passen in dat zelfde contact doe ik dan ook, eventueel kan er een vervolg behandeling nodig zijn.

En natuurlijk wat het dier zelf wil vertellen. Mijn ervaring is dat het door het dier zeer gewaardeerd wordt als het uitleg krijgt in zaken die het dier aangaan. Ik leg je dan ook uit hoe je dit kunt doen zo dat er in de toekomst geen verwarring bij het dier ontstaat.

Let op! Ik ben geen dierenarts en stel daarom geen diagnose. De verantwoordelijk van jou dier ligt ten allen tijde bij jezelf.

Overleden dieren
Met overleden dieren wordt ook contact gelegd. Vaak blijven er zaken "onbesproken" of je wilt weten of er een juiste beslissing is gemaakt. Een telepathisch consult kan dan uitkomst bieden en rust geven.

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.