Wat is het doel

reiki behandeling

Een telepathisch consult kan je inzicht geven in het gevoelsleven van je dier. Er kunnen allerlei vragen gesteld worden. Situaties zoals een verhuizing, dierenarts, gezinsuitbreiding (mens of dier) vakantie, kunnen uitgelegd worden zodat een dier begrijpt wat er gaande is. Bij probleemgedrag kan de beleving van het dier inzicht geven waarom het dier zich zo gedraagt en of er samen met het dier en jou een oplossing voor gevonden kan worden die  voor jullie bevredigend is.
Heeft het dier gezondheidsproblemen dan kunnen we vragen waar het dier last van heeft. In dit contact kan ik dan kijken waar ik het dier mee kan helpen met bv Reiki, EFT, Sanjeevini of Bach bloesems. Wat ik toe kan passen in dat zelfde contact doe ik dan ook, eventueel kan er een vervolg behandeling nodig zijn.

En natuurlijk wat het dier zelf wil vertellen. Mijn ervaring is dat het door het dier zeer gewaardeerd wordt als het uitleg krijgt in zaken die het dier aangaan. Ik leg je dan ook uit hoe je dit kunt doen zo dat er in de toekomst geen verwarring bij het dier ontstaat.

Let op! Ik ben geen dierenarts en stel daarom geen diagnose. De verantwoordelijk van jou dier ligt ten allen tijde bij jezelf.

Overleden dieren
Met overleden dieren wordt ook contact gelegd. Vaak blijven er zaken "onbesproken" of je wilt weten of er een juiste beslissing is gemaakt. Een telepathisch consult kan dan uitkomst bieden en rust geven.

Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.