Reiki behandeling voor mensen

reiki behandeling

De energie overdracht gebeurt door het opleggen van de handen op het lichaam. De handen liggen stil en blijven daar enige tijd liggen. U zal waarschijnlijk warmte gaan voelen of juist koude, net wat het lichaam op dat moment nodig heeft.

Na de behandeling drinkt u een glas water en u krijgt van mij het advies om thuis veel te drinken. Dit omdat er processen in het lichaam zijn gestart die afvalstoffen produceren, die afvalstoffen moeten zo snel mogelijk uit het lichaam verdwijnen.

Tafelbehandeling 1 tot 1½ uur.  
De ontvanger ligt op de tafel en houd de kleding aan. Alleen de schoenen gaan uit en eventueel  bril/contactlenzen. Er mag gepraat worden tijdens de behandeling maar u zal zelf merken dat het niet nodig is. Op de achtergrond is rustige muziek. Na de verschillende handposities op de voorkant van het lichaam, gebeurt hetzelfde op de achterkant van het lichaam.

Stoelbehandeling 20 tot 30 minuten.
De ontvanger zit op een stoel, de schoenen uit. Hier is één hand aan de voorkant en één hand aan de achterkant van het lichaam, op dezelfde hoogte. Beginnend bij het hoofd en eindigend bij de voeten.
 

Behandeling op afstand ong. 30 minuten.
Soms is het prettig om wat ondersteuning te krijgen, dit kan in de vorm van een afstandsbehandeling.
U bent thuis en neemt op de afgesproken tijd een half uurtje rust. Dit kan zittend op een stoel of liggend op bed of bank zijn.

Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.