Reiki behandeling voor mensen

reiki behandeling

De energie overdracht gebeurt door het opleggen van de handen op het lichaam. De handen liggen stil en blijven daar enige tijd liggen. U zal waarschijnlijk warmte gaan voelen of juist koude, net wat het lichaam op dat moment nodig heeft.

Na de behandeling drinkt u een glas water en u krijgt van mij het advies om thuis veel te drinken. Dit omdat er processen in het lichaam zijn gestart die afvalstoffen produceren, die afvalstoffen moeten zo snel mogelijk uit het lichaam verdwijnen.

Tafelbehandeling 1 tot 1½ uur.  
De ontvanger ligt op de tafel en houd de kleding aan. Alleen de schoenen gaan uit en eventueel  bril/contactlenzen of riem. Er mag gepraat worden tijdens de behandeling maar u zal zelf merken dat het niet nodig is. Op de achtergrond is rustige muziek. Na de verschillende handposities op de voorkant van het lichaam, gebeurt hetzelfde op de achterkant van het lichaam.

Behandeling plaatselijk max 30 minuten.
Deze behandeling is gericht op het probleemgebied bijvoorbeeld schouder, rug, knie, hoofd. Ik kan hiervoor ook bij u thuis komen.

Behandeling op afstand ong. 30 minuten.
Soms is het prettig om wat ondersteuning te krijgen, dit kan in de vorm van een afstandsbehandeling.
U bent thuis en neemt op de afgesproken tijd een half uurtje rust. Dit kan zittend op een stoel of liggend op bed of bank zijn.

Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.