Reiki behandeling voor mensen

reiki behandeling

De energie overdracht gebeurt door het opleggen van de handen op het lichaam. De handen liggen stil en blijven daar enige tijd liggen. U zal waarschijnlijk warmte gaan voelen of juist koude, net wat het lichaam op dat moment nodig heeft.

Na de behandeling drinkt u een glas water en u krijgt van mij het advies om thuis veel te drinken. Dit omdat er processen in het lichaam zijn gestart die afvalstoffen produceren, die afvalstoffen moeten zo snel mogelijk uit het lichaam verdwijnen.

Tafelbehandeling 1 tot 1½ uur.  
De ontvanger ligt op de tafel en houd de kleding aan. Alleen de schoenen gaan uit en eventueel bril of riem. Er mag gepraat worden tijdens de behandeling maar u zal zelf merken dat die behoefte er waarschijnlijk niet is. Op de achtergrond is rustige muziek. Na de verschillende handposities op de voorkant van het lichaam gebeurt hetzelfde op de achterkant van het lichaam.

Behandeling plaatselijk max 30 minuten.
Deze behandeling is gericht op het probleemgebied bijvoorbeeld schouder, rug, knie, hoofd. Ik kan hiervoor ook bij u thuis komen.

Behandeling op afstand ong. 20 tot 30 minuten.
Soms is het prettig om wat ondersteuning te krijgen, dit kan in de vorm van een afstandsbehandeling.
U bent thuis en neemt op de afgesproken tijd een half uurtje rust. Dit kan zittend op een stoel of liggend op bed of bank zijn. Liever geen mobiele telefoon of lezen. Naar muziek luisteren is oke als het instrumentaal is (geen zang)

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.