Sanjeevini

reiki behandelingreiki cursus

Een spiritueel healing systeem om het zelf genezend vermogen van het lichaam te doen ontwaken

De Sanjeevinis zijn geconcentreerde gebeden die in de vorm van een streepjescode binnen een lotussymbool zijn vastgelegd. Het zijn helende trillingen. Voor ieder lichaamsdeel, ziekte of gemoedstoestand bestaat een eigen streepjescode. Iedere streepjescode bevat de gezonde informatie van een orgaan, lichaamsdeel of gemoedstoestand. Door het gebruik van een Sanjeevini wordt het fysieke lichaam, de geest en het emotionele lichaam geactiveerd om de gezonde informatie aan te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de Sanjeevini geneeswijze (Engels)

Hoe pas ik Sanjeevini toe bij dieren

Met de informatie die uit het telepathisch contact is gekomen en/of met de informatie van de dierenarts, stel ik een Sanjeevini samen. Dit wordt dan energetisch verzonden via een verzendkaart. Ik gebruik hierbij de foto van het dier. De foto blijft een week op de verzendkaart liggen. Ik wil na die week graag verslag hebben hoe het dan gaat. Dit kan per email. Wil je een Sanjeevini in een pipetflesje (30 ml) zodat het ingenomen kan worden dan zijn daar kosten aan verbonden. Het (pet)flesje wordt via de brievenpost verzonden.

Let op! Ik ben geen dierenarts en ik stel geen diagnose. Eventuele medicijnen voorgeschreven door een dierenarts moeten wel ingenomen of toegepast worden. Ik zie de Sanjeevini als een fijne ondersteuning.

Combinatieflesje B&S

Combinatie remedies Bach bloesem en Sanjeevini.
Waarom het één of het ander als je het goede ook samen kunt voegen. Het laat zich prima mengen en zo kan er nog gerichter en vollediger behandeld worden.

 

Workshop Sanjeevini

De Sanjeevini kun je voor dieren toepassen maar natuurlijk ook voor mensen, planten, situaties en er zijn nog veel meer mogelijkheden. In deze workshop leer je zelf de Sanjeevini's toe te passen. We maken samen de 1ste Sanjeevini die je zelf samenstelt met behulp van het werkboek.

Vanwege vele verzoeken nu ook de workshop, EFT en Sanjeevini's op 1 dag. Individueel of samen met vriend(in)
Voor de kosten kun je met mij contact opnemen.


Lees verder

Data workshop
 

Andere geneeswijzen
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.