Sanjeevini

reiki behandelingreiki cursus

Een spiritueel healing systeem om het zelf genezend vermogen van het lichaam te doen ontwaken

De Sanjeevinis zijn geconcentreerde gebeden die in de vorm van een streepjescode binnen een lotussymbool zijn vastgelegd. Het zijn helende trillingen. Voor ieder lichaamsdeel, ziekte of gemoedstoestand bestaat een eigen streepjescode. Iedere streepjescode bevat de gezonde informatie van een orgaan, lichaamsdeel of gemoedstoestand. Door het gebruik van een Sanjeevini wordt het fysieke lichaam, de geest en het emotionele lichaam geactiveerd om de gezonde informatie aan te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de Sanjeevini geneeswijze (Engels)

Hoe pas ik Sanjeevini toe bij dieren

Met de informatie die uit het telepathisch contact is gekomen en/of met de informatie van de dierenarts, stel ik een Sanjeevini samen. Dit wordt dan energetisch verzonden via een verzendkaart. Ik gebruik hierbij de foto van het dier. De foto blijft een week op de verzendkaart liggen. Ik wil na die week graag verslag hebben hoe het dan gaat. Dit kan per email. Wil je een Sanjeevini in een pipetflesje (30 ml) zodat het ingenomen kan worden dan zijn daar kosten aan verbonden. Het (pet)flesje wordt via de brievenpost verzonden.

Let op! Ik ben geen dierenarts en ik stel geen diagnose. Eventuele medicijnen voorgeschreven door een dierenarts moeten wel ingenomen of toegepast worden. Ik zie de Sanjeevini als een fijne ondersteuning.

Combinatieflesje B&S

Combinatie remedies Bach bloesem en Sanjeevini.
Waarom het één of het ander als je het goede ook samen kunt voegen. Het laat zich prima mengen en zo kan er nog gerichter en vollediger behandeld worden.

Workshop Sanjeevini

De Sanjeevini's kun je voor dieren toepassen maar natuurlijk ook voor mensen, voor jezelf, planten, situaties en er zijn nog veel meer mogelijkheden. In deze workshop leer je zelf de Sanjeevini's toe te passen. We maken samen jouw 1ste Sanjeevini die je zelf samenstelt met behulp van het werkboek.

Het is een makkelijke methode om te leren en toe te passen. Doordat het trillingen zijn kun je er geen kwaad mee doen.

Vanwege vele verzoeken nu ook de workshop, EFT en Sanjeevini's op 1 dag. Individueel of samen met vriend(in)
Voor de kosten kun je contact met mij opnemen.

Ben je al bekend met de Sanjeevini methode maar vindt je het bewerkelijk om ze te maken vooral als er ook standaard combinaties in zitten?
Er is een combinatie doos met 70 standaard combinaties samengesteld en ingezongen. Het maakt het samenstellen voor een remedie vele malen makkelijker.
Kijk hier voor meer informatie


Lees verder

Data workshop
 

Andere geneeswijzen
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.