Sanjeevini

reiki behandelingreiki cursus

Een spiritueel healing systeem om het zelf genezend vermogen van het lichaam te doen ontwaken

De Sanjeevinis zijn geconcentreerde gebeden die in de vorm van een streepjescode binnen een lotussymbool zijn vastgelegd. Het zijn helende trillingen. Voor ieder lichaamsdeel, ziekte of gemoedstoestand bestaat een eigen streepjescode. Iedere streepjescode bevat de gezonde informatie van een orgaan, lichaamsdeel of gemoedstoestand. Door het gebruik van een Sanjeevini wordt het fysieke lichaam, de geest en het emotionele lichaam geactiveerd om de gezonde informatie aan te nemen.

Klik hier voor meer informatie over de Sanjeevini geneeswijze (Engels)

Hoe pas ik Sanjeevini toe bij dieren

Met de informatie die uit het telepathisch contact is gekomen en/of met de informatie van de dierenarts, stel ik een Sanjeevini samen. Dit wordt dan energetisch verzonden via een verzendkaart. Ik gebruik hierbij de foto van het dier. De foto blijft een week op de verzendkaart liggen. Ik wil na die week graag verslag hebben hoe het dan gaat. Dit kan per email. Wil je een Sanjeevini in een pipetflesje (30 ml) zodat het ingenomen kan worden dan zijn daar kosten aan verbonden. Het (pet)flesje wordt via de brievenpost verzonden.

Let op! Ik ben geen dierenarts en ik stel geen diagnose. Eventuele medicijnen voorgeschreven door een dierenarts moeten wel ingenomen of toegepast worden. Ik zie de Sanjeevini als een fijne ondersteuning.

Combinatieflesje B&S

Combinatie remedies Bach bloesem en Sanjeevini.
Waarom het één of het ander als je het goede ook samen kunt voegen. Het laat zich prima mengen en zo kan er nog gerichter en vollediger behandeld worden.

Workshop Sanjeevini

De Sanjeevini's kun je voor dieren toepassen maar natuurlijk ook voor mensen, voor jezelf, planten, situaties en er zijn nog veel meer mogelijkheden. In deze workshop leer je zelf de Sanjeevini's toe te passen. We maken samen jouw 1ste Sanjeevini die je zelf samenstelt met behulp van het werkboek.

Het is een makkelijke methode om te leren en toe te passen. Doordat het trillingen zijn kun je er geen kwaad mee doen.

Vanwege vele verzoeken nu ook de workshop, EFT en Sanjeevini's op 1 dag. Individueel of samen met vriend(in)
Voor de kosten kun je contact met mij opnemen.

Ben je al bekend met de Sanjeevini methode maar vindt je het bewerkelijk om ze te maken?
Er is een combinatie doos. 70 standaard combinaties samengesteld en ingezongen.
Kijk hier voor meer informatie


Lees verder

Data workshop
 

Andere geneeswijzen
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.