Emotie Code 

De Emotie Code is een simpele healing methode om vastzittende verstorende emoties los te laten.
Onze emotionele bagage zorgt voor onbalans. Deze onbalans kan lichamelijke, emotionele of mentale klachten geven. De energie van die emoties heeft zich vastgezet in ons fysieke of energetische lichaam en zo ervaren we dan onze klachten, lichamelijk, emotioneel of mentaal.
Vastzittende emoties kunnen ook rondom het hart zitten en geven onbalans in het geven en ontvangen van liefde. 

Je kunt de emoties ook geërfd hebben van je vader of moeder en zij kunnen het ook weer geërfd hebben. De Emotie Code haalt deze weg,  voor al die generaties er voor en ook voor je kinderen of kleinkinderen.

De techniek die Dr Bradley Nelson (chiropractor) ontwikkelde is dat je middels spiertesten achter die vastzittende verstorende emoties kunt komen om die vervolgens los te laten door een magneet enkele malen over het Gouverneurmeridiaan te halen. Zo kun je stuk voor stuk je emotionele bagage elimineren.

De Emotie Code is geen gespreks therapie. We gaan de gebeurtenissen dus niet bespreken. Je hoeft niet naar de herinnering toe en het niet te doorleven. Jouw onderbewuste, waarmee gecommuniceerd wordt, weet waar het over gaat en dat is meestal genoeg om het los te kunnen laten. Moeten we toch meer over een emotie weten dan volstaat meestal de leeftijd waarop de emotie zich heeft vastgezet.

De Hartmuur

Als je éénmaal in je hart geraakt bent, emotioneel of mentaal dan zul je alles doen om het te beschermen zodat het de volgende keer niet weer gebeurt. We bouwen dan een muur om ons hart heen. 93 % van de mensen hebben zo’n hartmuur. Deze muur bestaat uit lagen van vastzittende emoties. De vastzittende emoties zorgen voor onbalans in het geven en ontvangen van liefde. De hartmuur kan ook fysieke effecten hebben zoals nekpijn, schouderpijn, pijn in de bovenrug en pijn in de borst. De hartmuur heeft emotionele gevolgen zoals depressie, angst en isolement. Moeite hebben met het geven en ontvangen van liefde, succesblokkades en problemen met het vinden van je ware roeping. Hartmuren kunnen verslavend gedrag versterken. Een hartmuur zal alle genezingsprocessen beïnvloeden, of die nu mentaal, emotioneel of lichamelijk zijn.

Het verwijderen van je hartmuur geeft weer balans in het geven en ontvangen van liefde. Je zult een gevoel van bevrijding of verlichting voelen. Je staat beter in je kracht zodat je weer volop in het leven komt te staan en je ware ik mag zijn. Je gaat weer vooruit in plaats van dat je stil staat.
Om de hartmuur emoties te verwijderen zijn meestal 2 of 3 sessies nodig.

Het is aan te raden om eerst de hartmuur te behandelen. Het zal al een hoop onbalans weghalen.

Emotie Code voor dieren

Dieren hebben net als wij emoties en zij kunnen deze ook vastzetten. Dieren kunnen ook een hartmuur hebben hoewel het veel minder voorkomt dan bij mensen.

Tijdens een telepathisch contact kan ik de Emotie Code toepassen. Ik kijk samen met het dier wat het probleem is en ga ik daar mee aan de slag.
Is het niet voldoende dan kan er een losse EC sessie gedaan worden.

Bij spiertesten staat de informatie hoe ik te werk ga.

  • Emotie Code behandeling

Andere geneeswijzen
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.