Hoe gaat dat nou zo'n consult?

reiki behandeling

Als je me belt en je hebt besloten dat je een consult wilt, dan neem ik de gegevens van het dier op, en wat je van het dier wilt weten. Ik wil eventueel een foto waar het dier alleen op staat. We spreken dan een datum en tijd af, waarop jij mij belt. Dit kan in overleg, ook via Skype of what's app/messenger bellen. Ik doe geen consulten via de mail.

De betaling geschied voor aanvang van het consult. Is dit niet het geval, dan vind er geen consult plaats. (Bij spoed is er een mouw aan te passen). Ik stuur je via de mail een factuur (kan ook via Tikkie of een bank betaalverzoek) na dat je mij de foto en vragen hebt gestuurd, dit is tevens de afspraakbevestiging. De factuur is in een pdf bestand.

Ik maak dan telepathisch contact met het dier. Het dier is gewoon op zijn eigen plek, hij hoeft niet bij me te zijn en behoeft geen speciale dingen te doen. Dan bel je mij op de afgesproken tijd op en dan bespreken we wat er uit is gekomen. Het is dan handig om pen en papier bij de hand te hebben. Je kan het ook opnemen.
Wil je een verslag van het consult geef dit dan van te voren aan. Meestal heb je dit dan de volgende dag of de dag erna.

In een 'gesprek' kan ik verschillende methoden gebruiken om het dier eventueel te helpen of bij te staan. Dit gebeurt met Reiki, Quantum Touch of Eft. Je kan bij mij ook terecht voor een gebruikersflesje B&S (Bach bloesem en Sanjeevini). Het "gesprek" gebeurt vanuit wederzijds respect.

Ik ben geen dierenarts, dus ook geen vervanging van. Ik stel geen diagnose. Als er fysiek iets met een dier is, raadpleeg eerst een dierenarts.

Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.