Hoe gaat dat nou zo'n consult?

reiki behandeling

Als je me belt en je hebt besloten dat je een consult wilt, dan neem ik de gegevens van het dier op, en wat je van het dier wilt weten. Ik wil een foto waar het dier alleen op staat. We spreken dan een datum en tijd af, waarop jij mij belt. Dit kan in overleg, ook via Skype of what's app/messenger bellen. Ik doe geen consulten via de mail.

De betaling geschied voor aanvang van het consult. Is dit niet het geval, dan vind er geen consult plaats. (Bij spoed is er een mouw aan te passen). Ik stuur je via de mail een factuur betaling kan ook via Tikkie of een bank betaalverzoek, dit is tevens de afspraakbevestiging. De factuur is in een pdf bestand.

Ik maak dan telepathisch contact met het dier. Het dier is gewoon op zijn eigen plek, hij hoeft niet bij me te zijn en jij hoeft er niet voor thuis te blijven. Dan bel ik je op de afgesproken tijd op en dan bespreken we wat er uit is gekomen. Het is dan handig om pen en papier bij de hand te hebben. Je mag het telefoongesprek ook opnemen, daar geef ik je toestemming voor.


In een contact kan ik verschillende methoden gebruiken om het dier eventueel te helpen of bij te staan. Dit gebeurt met Reiki, Eft en de Emotie Code. Je kan bij mij ook terecht voor een gebruikersflesje B&S (Bach bloesem en Sanjeevini). Het contact gebeurt vanuit wederzijds respect.

Ik ben geen dierenarts, dus ook geen vervanging van. Ik stel geen diagnose. Als er fysiek iets met een dier is, raadpleeg dan eerst een dierenarts.

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.