EFT emotionele vrijheid technieken

reiki behandelingreiki cursus

 

Workshop EFT!
De workshop zal in een middagdeel gegeven worden. Aan bod komt het toepassen bij jezelf maar ook het surrogaat kloppen voor dieren.
Data workshop

Nieuw!

EFT workshop individueel online
We zitten samen in een videoroom. De EFT map krijg je een paar dagen van te voren opgestuurd via de mail (PDF) Het is de bedoeling dat je die voor aanvang doorneemt.
De workshop zal 1 uur duren.


Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn. Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan lost de blokkade op.

Als een dier naar aanleiding van een telepathisch consult aan kan geven wat het probleem is en mij kan laten voelen hoe dat voelt, dan klop ik op mijn eigen lichaam. Dit noemen ze proxy of surrogaatkloppen. Ik stem mij af op het dier en klop in zijn/haar naam. De angst, onzekerheid, fobie of wat voor emotie, kan dan worden los gelaten. De beleving wordt neutraal.

 

Klik hier voor meer informatie over EFT.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.