EFT emotionele vrijheid technieken

reiki behandelingreiki cursus

 

Workshop EFT!
De workshop zal in een middagdeel gegeven worden. Aan bod komt het toepassen bij jezelf maar ook het surrogaat kloppen voor dieren.
Data workshop

Nieuw!

EFT workshop individueel online
We zitten samen in een videoroom. De EFT map krijg je een paar dagen van te voren opgestuurd via de mail (PDF) Het is de bedoeling dat je die voor aanvang doorneemt.
De workshop zal 1 uur duren.


Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn. Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan lost de blokkade op.

Als een dier naar aanleiding van een telepathisch consult aan kan geven wat het probleem is en mij kan laten voelen hoe dat voelt, dan klop ik op mijn eigen lichaam. Dit noemen ze proxy of surrogaatkloppen. Ik stem mij af op het dier en klop in zijn/haar naam. De angst, onzekerheid, fobie of wat voor emotie, kan dan worden los gelaten. De beleving wordt neutraal.

 

Klik hier voor meer informatie over EFT.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.