EFT emotionele vrijheid technieken

reiki behandelingreiki cursus

Nieuw online workshop!

Tap jou negatieve gevoelens zoals angs, onzekerheid, frustratie, schaamte, onveilgheid en nog veel meer belemmerende gevoelens weg met deze eenvoudige tap techniek.

Met nog 3 andere cursisten zit je virtueel bij mij in de praktijk. Na 2½ uur heb je de techniek letterlijk en figuurlijk in je vingers.Je kan het overal toepassen.
Heb je huisdieren? ook het tappen voor je dier komt aan bod.

Workshop EFT!
De workshop zal in een middagdeel gegeven worden. Aan bod komt het toepassen bij jezelf maar ook het surrogaat kloppen voor dieren.
Data workshop

Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn. Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan lost de blokkade op.

Als een dier naar aanleiding van een telepathisch consult aan kan geven wat het probleem is en mij kan laten voelen hoe dat voelt, dan klop ik op mijn eigen lichaam. Dit noemen ze proxy of surrogaatkloppen. Ik stem mij af op het dier en klop in zijn/haar naam. De angst, onzekerheid, fobie of wat voor emotie, kan dan worden los gelaten. De beleving wordt neutraal.

Klik hier voor meer informatie over EFT.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.