EFT emotionele vrijheid technieken

reiki behandelingreiki cursus

 

Workshop EFT!
De workshop zal in een middagdeel gegeven worden. Aan bod komt het toepassen bij jezelf maar ook het surrogaat kloppen voor dieren.
Data workshop

Nieuw!

EFT workshop individueel online
We zitten samen in een videoroom. De EFT map krijg je een paar dagen van te voren opgestuurd via de mail (PDF) Het is de bedoeling dat je die voor aanvang doorneemt.
De workshop zal 1 tot 1½ uur duren.


Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn. Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan lost de blokkade op.

Als een dier naar aanleiding van een telepathisch consult aan kan geven wat het probleem is en mij kan laten voelen hoe dat voelt, dan klop ik op mijn eigen lichaam. Dit noemen ze proxy of surrogaatkloppen. Ik stem mij af op het dier en klop in zijn/haar naam. De angst, onzekerheid, fobie of wat voor emotie, kan dan worden los gelaten. De beleving wordt neutraal.

Vanwege vele verzoeken nu ook de workshop, EFT en Sanjeevini's op 1 dag. Individueel of samen met vriend(in)
Voor de kosten kun je met mij contact opnemen.

Klik hier voor meer informatie over EFT.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.