EFT emotionele vrijheid technieken

reiki behandelingreiki cursus

 

Workshop EFT!
De workshop zal in een middagdeel gegeven worden. Aan bod komt het toepassen bij jezelf maar ook het surrogaat kloppen voor dieren.
Data workshop

Nieuw!

EFT workshop individueel online
We zitten samen in een videoroom. De EFT map krijg je een paar dagen van te voren opgestuurd via de mail (PDF) Het is de bedoeling dat je die voor aanvang doorneemt.
De workshop zal 1 tot 1½ uur duren.


Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn. Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan lost de blokkade op.

Als een dier naar aanleiding van een telepathisch consult aan kan geven wat het probleem is en mij kan laten voelen hoe dat voelt, dan klop ik op mijn eigen lichaam. Dit noemen ze proxy of surrogaatkloppen. Ik stem mij af op het dier en klop in zijn/haar naam. De angst, onzekerheid, fobie of wat voor emotie, kan dan worden los gelaten. De beleving wordt neutraal.

Vanwege vele verzoeken nu ook de workshop, EFT en Sanjeevini's op 1 dag. Individueel of samen met vriend(in)
Voor de kosten kun je met mij contact opnemen.

Klik hier voor meer informatie over EFT.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.