Oefenavond/middag

"Ik heb een cursus gevolgd maar nu kom ik er niet meer aan toe, het verwatert en met mijn eigen dieren vind ik het zo moeilijk".

Dit is wat ik regelmatig hoor. Daarom verzorg ik oefenavonden en middagen bij mij thuis in de praktijk, of ik kom (bij genoeg animo) op locatie als jezelf al een oefengroepje hebt. De intentie is dat we via foto's gaan oefenen met jullie dieren. Verder, alles wat er ter tafel komt, waar je zelf tegen aan loopt of waar je in vast zit. Regelmatig een oefenmiddag bijwonen zorgt er voor dat je verder groeit in het communiceren met dieren, jouw eigen weg daarin zal steeds duidelijker worden.

Bij mij thuis is een maximum van 6 personen, op locatie is dat 8. Het minimum aantal personen om het door te laten gaan is 3. Een oefenavond/middag is voor die personen die een cursus telepathisch communiceren met dieren hebben gedaan, het maakt niet uit bij wie dit is gevolgd.

Heb je interesse, bel 06-11907224 of mail me.

Oefen data klik hier

Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.