Oefenavond/middag

"Ik heb een cursus gevolgd maar nu kom ik er niet meer aan toe, het verwatert en met mijn eigen dieren vind ik het zo moeilijk".

Dit is wat ik regelmatig hoor. Daarom verzorg ik oefenavonden en middagen bij mij thuis in de praktijk, of ik kom (bij genoeg animo) op locatie als jezelf al een oefengroepje hebt. De intentie is dat we via foto's gaan oefenen met jullie dieren. Verder, alles wat er ter tafel komt, waar je zelf tegen aan loopt of waar je in vast zit. Regelmatig een oefenmiddag bijwonen zorgt er voor dat je verder groeit in het communiceren met dieren, jouw eigen weg daarin zal steeds duidelijker worden.

Bij mij thuis is een maximum van 6 personen, op locatie is dat 8. Het minimum aantal personen om het door te laten gaan is 3. Een oefenavond/middag is voor die personen die een cursus telepathisch communiceren met dieren hebben gedaan, het maakt niet uit bij wie dit is gevolgd.

Heb je interesse, bel 06-11907224 of mail me.

Oefen data klik hier

Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.