Oefenavond/middag

"Ik heb een cursus gevolgd maar nu kom ik er niet meer aan toe, het verwatert en met mijn eigen dieren vind ik het zo moeilijk".

Dit is wat ik regelmatig hoor. Daarom verzorg ik oefenavonden en middagen bij mij thuis in de praktijk, of ik kom (bij genoeg animo) op locatie als jezelf al een oefengroepje hebt. De intentie is dat we via foto's gaan oefenen met jullie dieren. Verder, alles wat er ter tafel komt, waar je zelf tegen aan loopt of waar je in vast zit. Regelmatig een oefenmiddag bijwonen zorgt er voor dat je verder groeit in het communiceren met dieren, jouw eigen weg daarin zal steeds duidelijker worden.

Bij mij thuis is een maximum van 6 personen, op locatie is dat 8. Het minimum aantal personen om het door te laten gaan is 3. Een oefenavond/middag is voor die personen die een cursus telepathisch communiceren met dieren hebben gedaan, het maakt niet uit bij wie dit is gevolgd.

Heb je interesse, bel 06-11907224 of mail me.

Oefen data klik hier

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.