Dierentolk

dierentolk drenthe

Dierentolk praat via telepathie met jouw dier

Dieren praten een onverstaanbare taal, maar een dierentolk kan via telepathie toch contact krijgen met je dier. En met ‘m praten. Jouw dier brengt gevoelens en beelden aan mij over, die worden vertaald zodat ze voor mij begrijpelijk zijn. Andersom gebeurt hetzelfde, waardoor een gesprek tussen mij en jouw dier mogelijk is.
 

Waarom een dierentolk inschakelen?

Schakel mij als dierentolk in en krijg inzicht in het gevoelsleven van je dier. Hoe voelt hij zich na een bepaalde situatie, zoals een verhuizing, vakantie, gezinsuitbreiding of bezoek aan de dierenarts? En waarom gedraagt hij zich zoals hij dat doet? Heeft ie ergens pijn of last in zijn lichaam? Ook de levensvraag, wel of niet en stervensbegeleiding. Ik kan als dierentolk de gevoelens van jouw dier overbrengen en antwoorden op vragen vinden.

Hoe werkt een consult van mij als dierentolk?

Om uit te leggen hoe een consult van mij als dierentolk werkt, heb ik een stappenplan voor je gemaakt.

 • Voorbereiding
  Voorafgaand aan een consult van mij heb ik contact met jou over jouw dier. We bespreken waarom je graag een consult wilt en wat je vervolgens wilt weten. Hierbij stuur je mij een foto van jouw dier. Deze voorbereiding kan ook via de email.
 • Consult
  Ik leg contact met jouw dier en er wordt een gesprek aan gegaan. Eventuele behandelingen zijn in dit contact inbegrepen. Hiervoor hoef ik niet bij het dier in de buurt te zijn en jij hoeft er ook niet voor thuis te blijven.
 • Resultaat
  Na het consult bel ik jou om de uitkomsten te bespreken. Dit doe ik niet via email. Wil je een uitgewerkt verslag dan zitten er kosten aan verbonden.
 • Feedback
  Meestal na 1 of 2 weken wil ik via de mail feedback van je krijgen over hoe het dan er mee staat.

Boek nu een consult of neem voor vragen of meer informatie over het consult van mij als dierentolk contact met mij op.
 

 

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.