Dierentolk

dierentolk drenthe

Dierentolk praat via telepathie met jouw dier

Dieren praten een onverstaanbare taal, maar een dierentolk kan via telepathie toch contact krijgen met je dier. En met ‘m praten. Jouw dier brengt gevoelens en beelden aan mij over, die worden vertaald zodat ze voor mij begrijpelijk zijn. Andersom gebeurt hetzelfde, waardoor een gesprek tussen mij en jouw dier mogelijk is.

Voor de duidelijkheid: ik ben een dierentolk en geen dierenfluisteraar. Een fluisteraar communiceert via lichaamstaal.

Waarom een dierentolk inschakelen?

Schakel mij als dierentolk in en krijg inzicht in het gevoelsleven van je dier. Hoe voelt hij zich na een bepaalde situatie, zoals een verhuizing, vakantie, gezinsuitbreiding of bezoek aan de dierenarts?  En waarom gedraagt hij zich zoals hij dat doet? Heeft ie ergens pijn of last in zijn lichaam? Ook de levensvraag, wel of niet en stervensbegeleiding. Ik kan als dierentolk de gevoelens van jouw dier overbrengen en antwoorden op vragen vinden.

Hoe werkt een consult van mij als dierentolk?

Om uit te leggen hoe een consult van mij als dierentolk werkt, heb ik een stappenplan voor je gemaakt.

 • Voorbereiding
  Voorafgaand aan een consult van mij heb ik contact met jou over jouw dier. We bespreken waarom je graag een consult wilt en wat je vervolgens wilt weten. Hierbij geef je mij een foto van jouw dier. Deze voorbereiding kan ook via de email.
 • Consult
  Ik leg contact met jouw dier en er wordt een gesprek aan gegaan. Eventuele behandelingen zijn in dit contact inbegrepen. Hiervoor hoef ik niet bij het dier in de buurt te zijn.
 • Resultaat
  Na het consult bel je mij om de uitkomsten te bespreken. Dit doe ik niet via email. wil je een uitgewerkt verslag dan zitten er kosten aan verbonden.
 • Feedback
  Meestal na 1 of 2 weken wil ik via de mail feedback van je krijgen over hoe het dan er mee staat.

Boek nu een consult of neem voor vragen of meer informatie over het consult van mij als dierentolk contact met mij op.
 

 

Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.