Vervolg cursus communiceren met dieren

Je hebt al ervaring met het contact leggen met dieren maar toch loop je tegen dingen aan die niet zo gaan zoals je het graag zou willen. Je blijft bijvoorbeeld moeite houden om je eigen gedachten en de informatie die je van het dier krijgt te onderscheiden. Je vindt het lastig om een probleem, wat bij het dier zit, op te lossen. Hoe pak je dit aan? Hoe kan je die gerichte informatie krijgen, en het uitdiepen zodat je het kan oplossen?

Waar loop je tegen aan in het contact met de persoon? Wat houdt je tegen om vrijuit te spreken? Hoe ga je om met de informatie of de emoties die je van het dier krijgt. Zit het je dwars? Kun je het van je afzetten? En hoe help je het dier om met zijn emoties om te gaan.

Zo heeft ieder zijn eigen thema’s waar je tegen aan loopt en die je graag wilt oplossen.

In deze cursus gaan we met behulp van EFT (Emotionel Freedom Techniques) die punten behandelen waar je mee worstelt. Voorkennis van EFT is niet nodig. Zijn die punten behandeld, dan staat niets je meer in de weg. Door je ervaringen te delen, positief of negatief, kun je van elkaar leren waardoor je meer inzicht krijgt in je eigen situatie. Wat is jou toekomstbeeld? Een eigen praktijk aan huis, wil je op locatie, wat wil ik er nog meer bij doen? Hoe zie jij jezelf over bijvoorbeeld een jaar, wat is daar voor nodig en hoe pak je dat aan? Als de blokkades zijn opgeruimd ligt het pad voor je open. Je schrijft van te voren op waar je mee zit, waar je tegen aan loopt wat je graag anders of veranderd zou willen hebben. Zo kunnen we gericht aan de gang.

Omdat iedereen tegen verschillende thema’s aanloopt is het verstandig om tijdens deze cursus voor jezelf aantekeningen te maken. Je neemt een foto van een dier mee waar je in het contact tegen een probleem bent aan gelopen. Je kan onder andere daar mee oefenen.

Cursus data klik hier

Inschrijfformulier cursus

Voorwaarden Betaling cursus communiceren met dieren

Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt of dient direct overgemaakt te worden bij aanmelding binnen 2 weken voor de cursus.

Je krijgt van mij een factuur toegestuurd via de mail.

Bij annulering binnen 7-14 dagen voor aanvang cursus, is de helft van het cursusbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang cursus, is er geen teruggave.

Na je inschrijving krijg je een kennisgeving, na betaling krijg je een betaalbevestiging en volgt de route beschrijving.

Lukt het niet om het inschrijfformulier te verzenden, stuur dan een mail naar petra@dereikendehand.nl  en vermeld hierin alle informatie. Zet eronder dat je de voorwaarden accepteert.

Contact adres:             

P vd Woude
Tel: 06-11907224 Nieuw Roden

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.