Cursus communiceren met dieren

 

Nieuw! Vervolg cursus communiceren met dieren

Aanmelden cursus communiceren met dieren

Waarom een cursus?

Het is geweldig om te weten dat dieren met je communiceren maar het zou fijn zijn als je dan ook begrijpt wat het dier nu bedoeldt en andersom zou het voor het dier fijn zijn als jij op de juiste manier met hem communiceert. Er zijn namelijk nogal wat misverstanden tussen mens en dier.
Een mens denkt (beeld) het één en zegt het ander wat erg verwarrend is voor het dier.
Je leert hoe je kunt ontspannen en door meditatie op Alpha niveau te komen. Dit is het niveau vanwaar je informatie zendt en ontvangt.

Inhoud cursus communiceren met dieren (Basis)

In deze 2 daagse cursus, communiceren met dieren, leer je de 1e dag wat telepathie is, hoe het werkt en kijken we hoe ver dit vermogen bij jou ontwikkeld is. De volgende punten komen aan bod:

  • Hoe breng je een contact tot stand
  • Is dit van mij of van het dier
  • Wat en hoe kan ik een dier vragen stellen
  • Gedragsproblemen en hoe dit op te lossen
  • Het opsporen van lichamelijke klachten
  • Hoe kun je een dier healing geven, hands on of energetisch sturen
  • Overleden dieren
  • en nog veel meer

We hebben het 1e snuffel contact met één van mijn dieren.

Let op! er worden geen dieren meegenomen naar de praktijk, alleen dieren op foto's. Daar de cursus in mijn praktijk zal plaats vinden, is het aantal mensen beperkt (max.5) zodat er voldoende persoonlijke aandacht gegeven kan worden. Aan het einde van de cursus ga je met een syllabus, waar alles nog eens instaat en een certificaat van deelname naar huis, waar je je (huis)dier met andere ogen zult bekijken.

Het cursusgeld bedraagt € 210,- (lees eerst de voorwaarden onder aan deze pagina)  De cursus is inclusief koffie/thee, en een vegetarische kop soep. Beide dagen beginnen we om 10:00 uur en eindigen we om 16:00 uur.

Nu ook cursus communiceren 1 dag voor 2 personen of 1 persoon 1 dag.

Heb je belangstelling, schrijf je dan in, kun je niet op één van de geplande datums laat het mij dan weten, soms kunnen er andere datums gepland worden. Heb je zelf een groepje, dan kan ik ook bij jou thuis of op locatie komen. De kosten zijn dan in overleg.

Voor mensen die met het openbaar vervoer komen, regel ik dat je opgehaald wordt van het busstation in Roden, vanzelfsprekend breng ik je ook weer terug naar het busstation. (Graag van te voren melden of je opgehaald/terug gebracht, wilt worden) Wil je overnachten dan zijn er in Roden en omgeving genoeg mogelijkheden. Klik hier!

Cursus data klik hier

Heb je een voorkeur datum en meerdere mensen, laat het me dan weten.

Inschrijfformulier cursus

Voorwaarden Betaling cursus communiceren met dieren

Het verschuldigde bedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt of dient direct overgemaakt te worden bij aanmelding binnen 2 weken voor de cursus.

Je krijgt van mij een factuur toegestuurd via de mail. Betaling kan ook via een bankverzoek of Tikkie

Bij annulering binnen 7-14 dagen voor aanvang cursus, is de helft van het cursusbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang cursus, is er geen teruggave.

Na je inschrijving krijg je een kennisgeving, na betaling krijg je een bevestiging en volgt de verdere informatie en route beschrijving.
 

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.