Reiki

Rei = Universele  Ki = Energie/Kracht

reiki behandeling


Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het zet het lichaam aan tot zelf genezing zo dat het fysieke en het emotionele weer in balans kunnen komen. Het vermindert pijn, ontspant, geeft energie, of juist rust, en kan aanzetten tot beslissingen. Reiki werkt nog door ook al is de behandeling voorbij.

Het energie doorgeven gebeurt middels handoplegging op het lichaam. Zijn de handen neer gelegd dan komt de verbinding tot stand en kan de energie stromen. Deze energie mag ik doorgeven, ik ben alleen het kanaal waar het door heen stroomt. Ik ben hier dankbaar voor en doe dit in vertrouwen en met respect naar de ontvanger toe. Wat er eventueel besproken wordt is vertrouwelijk en blijft tussen de ontvanger en mij.

Over de geschiedenis van Reiki is al heel veel geschreven. Er is veel informatie op het internet te vinden. Daarom heb ik gekozen (met respect) om dat hier niet te doen.

Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.