Reiki

Rei = Universele  Ki = Energie/Kracht

reiki behandeling


Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het zet het lichaam aan tot zelf genezing zo dat het fysieke en het emotionele weer in balans kunnen komen. Het vermindert pijn, ontspant, geeft energie, of juist rust, en kan aanzetten tot beslissingen. Reiki werkt nog door ook al is de behandeling voorbij.
Ik ben geen genezer, geen arts. De onvanger geneest zich zelf met behulp van de Reiki energie. Ik stel geen diagnoses, weet niet wat de ontvanger nodig heeft. De energie en het onderbewuste van het lichaam weet wat met de energie te doen. Je krijgt dat wat je nodig hebt.

Het energie doorgeven gebeurt middels handoplegging op het lichaam. Zijn de handen neer gelegd dan komt de verbinding tot stand en kan de energie stromen. Deze energie mag ik doorgeven, ik ben alleen het kanaal waar het door heen stroomt. Ik ben hier dankbaar voor en doe dit in vertrouwen en met respect naar de ontvanger toe. Wat er eventueel besproken wordt is vertrouwelijk en blijft tussen de ontvanger en mij.
Tijdens de behandeling lig je onder een dunne deken of laken. Aangekleed zonder de schoenen.

Over de geschiedenis van Reiki is al heel veel geschreven. Er is veel informatie op het internet te vinden. Daarom heb ik gekozen (met respect) om dat hier niet te doen.

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.