Reiki

Rei = Universele  Ki = Energie/Kracht

reiki behandeling


Reiki is een eeuwenoude natuurlijke geneeswijze. Het zet het lichaam aan tot zelf genezing zo dat het fysieke en het emotionele weer in balans kunnen komen. Het vermindert pijn, ontspant, geeft energie, of juist rust, en kan aanzetten tot beslissingen. Reiki werkt nog door ook al is de behandeling voorbij.
Ik ben geen genezer, geen arts. De onvanger geneest zich zelf met behulp van de Reiki energie. Ik stel geen diagnoses, weet niet wat de ontvanger nodig heeft. De energie en het onderbewuste van het lichaam weet wat met de energie te doen. Je krijgt dat wat je nodig hebt.

Het energie doorgeven gebeurt middels handoplegging op het lichaam. Zijn de handen neer gelegd dan komt de verbinding tot stand en kan de energie stromen. Deze energie mag ik doorgeven, ik ben alleen het kanaal waar het door heen stroomt. Ik ben hier dankbaar voor en doe dit in vertrouwen en met respect naar de ontvanger toe. Wat er eventueel besproken wordt is vertrouwelijk en blijft tussen de ontvanger en mij.
Tijdens de behandeling lig je onder een dunne deken of laken. Aangekleed zonder de schoenen.

Over de geschiedenis van Reiki is al heel veel geschreven. Er is veel informatie op het internet te vinden. Daarom heb ik gekozen (met respect) om dat hier niet te doen.

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.