Het spiertesten

Je onderbewuste kan antwoorden geven op ja en nee vragen via je spieren. Reageert een spier sterk dan betekent het een ja, reageert de spier zwak dan is het een nee. Het spiertesten gaat op afstand. Ik gebruik hiervoor mijn vingers, zo fungeer ik als proxy voor jou.

Hoe gaat het loslaten?

Het loslaten gebeurt door middel van een magneet die ik een aantal keren over een gedeelte van het Gouverneursmeridiaan haal, van voorhoofd tot in de nek. De vastzittende emotie geeft een onbalans in het Gouverneursmeridiaan, het magnetische veld haalt die onbalans weg.
Als er een emotie is losgelaten dan blijft die emotie ook weg maar om het thema te elimineren is het belangrijk dat alle vastzittende emoties daarvan weg zijn.
Per sessie kan tot plus minus 10 emoties worden losgelaten. Dit aantal is voor de meeste mensen of dieren goed te doen. Het is individueel of er meer sessies nodig zijn. Aan het einde van de sessie  vraag ik hoeveel tijd er minimaal tussen een volgende sessie moet zitten. Een vervolg is niet verplicht, die beslissing ligt bij jou.

Hoe ziet zo’n sessie eruit?

Je hebt het aanvraagformulier of de mail ingevuld met leeftijd, een duidelijke omschrijving van je hulpvraag en een foto van je gezicht of van het dier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op via whatsapp of via de email om een afspraak in te plannen. Dit zal vooral in de middag plaatsvinden.
Let op! op dit moment gaan de Emotie Code sessies alleen per email.

Ik test met behulp van jouw hulpvraag de emoties uit en laat die vervolgens los. Dit allemaal via proxy (mijn eigen lichaam) Het is individueel of er meer sessies nodig zijn. Dat wordt aan het einde van de sessie aan het onderbewuste gevraagd. Er wordt standaard gevraagd hoeveel tijd er minimaal tussen een volgende sessie moet zitten. Een vervolgsessie is niet verplicht, die beslissing ligt bij jou. Je krijgt de email met emoties die zijn losgelaten samen met hun uitleg aan het einde van die werkdag.
Wil je een vervolg, dan volstaat het om mij een berichtje te geven zodat ik een nieuwe afspraak voor je kan inplannen. 

Omdat de Emotie Code geen gespreks therapie is (we bespreken de gebeurtenissen niet) en het via jouw onderbewuste gaat is de email sessie uiterst geschikt voor mensen die overdag werkend of uithuizig zijn.

Disclaimer: De diensten die door De Reikende Hand worden geleverd, zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.
De Reikende Hand diagnosticeert geen ziekte en schrijft geen behandelingen voor. U moet uw eigen (dieren)arts of zorgverlener consulteren voor het medisch beheer van elke gezondheidstoestand.
De Reikende Hand garandeert niet dat uw leven of situatie of dat van uw dier zal veranderen of verandert op de op uw gewenste manier. U bent en blijft verantwoordelijk voor het maken van uw eigen beslissingen en keuzes.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.