Het spiertesten

Je onderbewuste kan antwoorden geven op ja en nee vragen. Dit gebeurt via het spiertesten. Sterk is ja, zwak is nee. Het spiertesten gebeurt op afstand. Ik fungeer als proxy voor jou. Ik test via mijn eigen vingers. 

Hoe gaat het loslaten?

Het loslaten gebeurt door middel van een magneet die ik een aantal keren over een gedeelte van het Gouverneurvat (meridiaan) haal, van voorhoofd tot aan de nek.
Als er een emotie is losgelaten dan blijft die emotie ook weg maar om het thema te elimineren is het belangrijk dat alle vastzittende emoties daarvan weg zijn.
Per sessie kan tot 10 emoties worden losgelaten. Dit aantal is voor de meeste mensen goed te doen. Het is individueel of er meer sessies nodig zijn. Dat wordt aan het einde van de sessie aan het onderbewuste gevraagd er wordt ook gevraagd hoeveel tijd er minimaal tussen  een volgende sessie moet zitten. Dit is meestal 24 tot 48 uur. Een vervolg is niet verplicht, die beslissing, ligt bij de cliënt.

Hoe ziet zo’n sessie eruit?

Je hebt het aanvraagformulier ingevuld en een foto van je gezicht of van het dier bijgevoegd. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op via whatsapp of via de email om een afspraak te maken. Voor een telefonische afspraak geef ik een datum en tijd waarop ik jou bel. Dit zal vooral in de middag plaatsvinden. Doordat ik de informatie van jou al heb gekregen via het aanmeldformulier, kan ik in het telefoongesprek al snel beginnen.

Ik test met behulp van jouw hulpvraag de emoties uit en laat die vervolgens los. Dit allemaal via proxy (mijn eigen lichaam) Het is individueel of er meer sessies nodig zijn. Dat wordt aan het einde van de sessie aan het onderbewuste gevraagd er wordt ook gevraagd hoeveel tijd er minimaal tussen  een volgende sessie moet zitten. Dit is meestal 24 tot 48 uur. Een vervolgsessie is niet verplicht, die beslissing, ligt bij de cliënt. Je krijgt de email met emoties die zijn losgelaten samen met hun uitleg aan het einde van die werkdag.

Gaat de sessie via email dan geef ik de datum door wanneer de sessie zal plaatsvinden. Daar is geen bepaalde tijd voor. Je krijgt de email met emoties die zijn losgelaten samen met hun uitleg aan het einde van die werkdag.

Het is individueel of er meer sessies nodig zijn. Dat wordt aan het einde van de sessie aan het onderbewuste gevraagd er wordt ook gevraagd hoeveel tijd er minimaal tussen  een volgende sessie moet zitten. Dit is meestal 24 tot 48 uur. Een vervolgsessie is niet verplicht, die beslissing, ligt bij de cliënt. Komt er een vervolg dan volstaat het om mij een berichtje te geven zodat ik dan weer een nieuwe afspraak voor je kan inplannen. 

Omdat de Emotie Code geen gespreks therapie is ( we gaan de gebeurtenissen niet bespreken) en het via jouw onderbewuste gaat is de email sessie uiterst geschikt voor mensen die overdag werkend of uithuizig zijn.

Disclaimer:  De diensten die door De Reikende Hand worden geleverd, zijn niet bedoeld als vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling.
De Reikende Hand diagnosticeert geen ziekte en schrijft geen behandelingen voor. U moet uw eigen arts of zorgverlener consulteren voor het medisch beheer van elke gezondheidstoestand.
De Reikende Hand garandeert niet dat uw leven of situatie zal veranderen of verandert op de op uw gewenste manier. U bent verantwoordelijk voor het maken van uw eigen beslissingen en keuzes.

Andere geneeswijzen
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.