Testimonials

Pagina << 1 2 3 >>

H de W

Hi Petra,

Bij deze even een prachtig bericht....Olijfje heeft sinds afgelopen donderdagavond maar 1 x een heeeel klein beetje gespuugd! En ze eet voor 10!

Ben er helemaal blij van. Het is jammer dat je zo ver weg zit anders had ik die EFT workshop graag bij je gevolgd. Ik ga me er in ieder geval in verdiepen. Die gaap was een zucht van verlichting die ruimte gaf (hetgeen we natuurlijk kennen vanuit de Reiki). Helemaal top en reuze bedankt!

doeg,

Olijfje, Numbi en H

D

Hoi Petra,

Wij hebben thuis 2 vervelende geesten zitten, mijn moeder is naar iemand toe geweest en ze gaat ze weg jagen.De vrouw vertelde aan mijn moeder dingen over mijn broertje, zusje en mij. Dingen die ze niet kan weten! Maar ze vertelde ook dat ik met paarden kan praten

Vroeger leek me dat erg leuk om te kunnen! Maar nu die vrouw het zo gezegt heeft. Weet ik helemaal niet of ik dat wel kan. Ik stelde mijn paard net de vraag wat vind je van dressuur, het antwoord dat ik LEEK te krijgen was SAAI. Ik stelde meerdere vragen, en leek een soort van gebabbel terug te krijgen... had geen idee waar ze het over had! Een cursus zit er voor mij niet in want me vader geloofd niks van die dingen... misschien zou je me wat kunnen vertellen over of ik ze denkt u wel kan verstaan of niet en hoe je zo iets door krijgt. Ik ben namelijk ''onzeker'' en denk eigenlijk niet dat ik het kan. Maar sta er voor open en stel ik kan het wil ik het graag leren.

Misschien heeft u tips voor mij?

Vriendelijk Groetjes en al vast bedankt!

D (16 jaar)

G

Hallo Petra,

Leuke site heb je. De laatste tijd heb ik veel van reiki gehoord en heb ik er meer interesse voor gekregen. Ik zit er soms wel eens over na te denken om ook een cursus te gaan volgen. Mijn vraag aan jou is dan ook, waar moet ik dan zijn, of geef jij ook cursussen?

Graag hoor ik van jou.

Groetjes,

G

M T

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

M en Aktie

J

Hoi Petra,

Weer helemaal bij van twee heerlijke, gezellige, ontspannen cursusdagen: communiceren met dieren. Ook al kreeg ik weinig contact met verschillende dieren. Maar leren lezen, vreemde talen, autorijden en noem maar op leer je ook niet in twee dagen.Het waren 2 leerzame dagen. Wil proberen elke dag te blijven oefenen en kom zeker naar de oefendagen, die jij geeft. Vind het sowieso al fijn om een middag/avond bijelkaar te komen. En.................de lunch, koffie,thee enz. was super. Petra bedankt en wie zien elkaar weer met de oefenmiddag.

Groetjes,

J

T W

Lieve Petra

Ik, Charlie wil jou heel hartelijk bedanken voor al je goede zorgen. Ik heb van de week mijn eerste behoefte tijdens een wandeling gedaan. Zolang we niet in de buurt van het huis zijn want dan wil ik weer naar binnen. Mijn angsten zijn nog niet helemaal weggenomen maar alles heeft zijn tijd nodig. Ik luister nu en hap ook niet meer naar mensen.Vergis ik mij een enkele keer dan word ik terecht gewezen. Het valt niet altijd mee maar ik ben nu wel een gelukkige bullenpup. Ik ben nog wel bang voor bepaalde voorwerpen, dan blaf ik nog heel venijnig en auto's die voorbij razen vind ik nog eng maar mijn baasje zegt dat dat ook wel goed komt. Inmiddels ben ik gesterilissrd en heeft de dokter die rare bult op mijn oog weggehaald. Weet je lieve Petra, als jij er niet was geweest met je healing dan zat ik nu nog steeds in een hoekje te bibberen.

Dank je voor de lieve zorgen.

Dikke lebber van Charlie en mijn vriendinnetje Ilka

 

L en A

 

Hoi Petra,

Wij willen je even heel erg bedanken voor je hulp met Mirakel.
Je hebt ons zoveel antwoorden en duidelijkheid gegeven over wat Mirakel nu werkelijk wil, dat we hoewel het nog heel veel pijn en verdriet doet we nu wel vrede hebben met hoe het moet gaan lopen.
Heel erg bedankt dat je elke keer als we bellen alle tijd voor ons neemt en onze vragen beantwoord.

Dikke kus en knuffel ook namens Mirakel

Pagina << 1 2 3 >>

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.