Faemke teef, Emotie Code naar aanleiding van een telepathisch contact

Hallo Petra,

Bedankt voor je behandeling en feedback, heel herkenbaar!

Het gaat heel goed met Faemke. Elke dag zie ik haar veranderen, buiten wanneer we gaan wandelen, van een neurotische, angstige, labiele hond in een hond wat meer zelfvertrouwen terug krijgt. Ook veel relaxter is ze, haar staart bungelt nu weer normaal en niet vastgeknepen tussen haar achterpoten.
Ik kan heel veel dingen opnoemen maar het gaat erg goed.

Op vaste bepaalde plekken en geluiden, fietspaden, fiets, stemmen, remmen van een fiets vervalt ze in haar "oude" patroon. Paniek en angst maar krijg ik contact met haar, wat voorheen er helemaal niet was en dan zakt het ook weer weg. Dus super, daar vinden we onze weg wel in.

Ik ben blij dat het zo goed met haar gaat. Je ziet het ook aan haar, ze heeft rust in haar ogen en ze let ook veel beter op mij. Ze kan nu naast me lopen en me aankijken...., zo lief! Wordt het te spannend voor haar dan zoekt ze mij ook weer op. Dus ze geeft het duidelijker aan.

Nadeel van de behandeling is 😉 ..... dat ze veel feller is naar andere honden en dat ze nu toch naar de mensen toegaat als we staan te praten onderweg en laat ze zich ook aaien en zoekt dan zelf ook de toenadering dat ze geknuffeld wilt worden. 😂 Geeft niet ben alleen heel blij!

Bedankt Petra!  Mocht het zo zijn dat Faemke terugvalt dan neem ik zeker weer contact met je op. Maar zoals het nu gaat, stapje voor stapje, denk ik dat het alleen maar beter en leuker voor haar wordt.

Groetjes W

 

Giovanni kater Emotie Code
Ik wil je nogmaals bedanken voor de behandeling van Giovanni. Het lijkt goed te gaan! Hij is niet meer benauwd en is weer levendig. We zijn daar zo ontzettend blij mee en ook jou heel erg dankbaar. De door jou benoemde emoties zijn voor mij Karen, maar ook wel voor Paul herkenbaar. 

E. Emotie Code
Toen ik je mail las kon ik het in eerste instantie niet plaatsen. 
Na een paar dagen las ik het opnieuw en toen vielen er wat kwartjes. Het zijn emoties van lang geleden waarvan ik dacht dat ik daar al een hele tijd wel klaar mee was. Maar blijkbaar zaten ze nog in m'n systeem want ik kan je wel vertellen dat  al meer dan een week de pijn in m'n voet veel minder is zodat ik steeds normaler ga lopen. 
Nu ik je mail op dít moment  weer  lees moet ik heel erg aan m'n vader denken. En niet aan mezelf. Al die emoties heeft hij ook zeker mee te kampen gehad. 
Dat vind ik wel bijzonder dat dat besef in fases komt. 

Ik wil je heel erg bedanken voor je moeite. Ik was heel erg benieuwd naar deze methode. Heel veel plezier met deze werkwijze en misschien tot ziens.

Rita 
Het was interessant en een opluchting om de Emotiecode met Petra te doen.
Ik kreeg een verslag van leeftijden en emoties. Daarvan maakte ik een overzicht met de leeftijden vertaald naar jaartallen. Toen kon ik heel mooi de situaties plaatsen die Petra had geschreven.
Dat herkennen was al fijn, maar de opluchting die ze had veroorzaakt door het wegnemen, nog veel fijner. Het gaf ruimte in mijn hoofd.
Ik ben 71 jaren oud en had vele jaren last van chronische depressie na een burnout. Ben nu duidelijk minder depressief. Hoera.

H J. Emotie Code
Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 
De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

Wim Emotie Code
Alsof je een grote steen uit een beekje haalt waardoor het beekje weer veel fijner kan kabbelen... Op het moment van de behandeling zelf ging ik door met waar ik mee bezig was.
Wat ik daarna ervaren heb is wat ik hierboven beschreef.  Via de mail is fijn. Ben ik niet gebonden aan tijdstippen...

M  en hond S Emotie Code
Mijn hondje S, 10 jaar, was heeeee l angstig voor vuurwerk. Petra heeft hem met de emotie code behandeld.  Sinds die behandeling bleef hij heerlijk ontspannen liggen . Een bijkomstige positieve reactie bij de hond was, dat hij nu met de treinreis ook niet meer angstig zat te hijgen en piepen!

Bij de behandeling van de hond bleek, dat hij angst van mij overnam, dus ik, vrouw 73, ben ook behandeld door Petra, en ik merk in velerlei opzichten dat er angsten verdwenen zijn.

Ik ben reuze tevreden over de behandeling van Petra, zowel bij de hond, als bij mijzelf!! Ik kan het mens én dier enorm aanraden!
S. En ik zijn beiden per email behandeld door Petra, en Petra heeft bij mij meer bereikt met haar manier van behandelen, dan menige therapie!!!

En met de hond had ik in het verleden al veel hulp gezocht voor zijn vuurwerkangst, helaas toen zonder resultaat, maar de behandeling van Petra, ook via de mail, was een groot succes, ik heb met oud/nieuw nog nooit zo'n relaxte hond gehad!

Marjolijn, cursus CMD
Meer dan tien jaar geleden (toen student diergeneeskunde) heb ik de opleiding communiceren met dieren bij je gevolgd. Ik heb kort na de cursus met succes met verschillende dieren gecommuniceerd maar heb het al snel niet meer gedaan jammer genoeg. Inmiddels ben ik dierenarts en start ik zeer binnenkort mijn eigen holistische dierenartspraktijk in Roden. Ik heb mij gespecialiseerd in acupunctuur, chiropractie en kruiden. Mijn droom was destijds om het communiceren te combineren tijdens mijn consulten.

Renzina, cursus CMD, Reiki 1 en 2, Sanjeevini, EFT
Ik was al geruime tijd op zoek naar een locatie waar ik de cursus Reiki zou kunnen doen. Dus ging ik rondkijken op het internet en dan heb je best veel keuze maar op de een of ander manier had ik geen “klik” en scrolde ik door, zonder succes.
En na enig weken zoeken kwam ineens vanuit het niets (wij weten dat dit uiteraard niet zo vanuit “het niets is”, het universum had een bedoeling J) de website van Petra in beeld en dat voelde direct goed.  

Waarom? omdat ze ook met dieren werkt en dat was nou precies mijn doel, Reiki inzetten bij dieren. Dus het contact was snel gelegd, Petra is een oprecht vrolijke vrouw met erg veel kennis en kunde die gewoon met “twee benen op de grond staat”, niks geen zweverig gedoe.    

Tja en toen kreeg ik de smaak te pakken, vervolgens heb ik ook de cursus communiceren met dieren + de vervolg cursus gedaan, Reiki 2, Sanjeevini en EFT. En vergeet vooral niet de oefenmiddagen voor communiceren met dieren, daar probeer ik bij aanwezig te zijn. Het is heerlijk om samen met ander mensen aan de slag te gaan het is fijn om de energie te voelen waardoor het communiceren met dieren steeds beter gaat. Petra begeleidt dit goed en geeft je tips om je kennis en kunde te vergoten.

Kortom, ik ben erg blij dat ik Petra heb mogen ontmoeten mede hierdoor heb ik ook weer ander leuke lieve mensen mogen ontmoeten en pas ik de geleerde vaardigheden toe bij mijn eigen dieren en dieren van klanten.

Bianca, cursus CMD, EFT, Sanjeevini
Tijdens mijn zoektocht in iets doen na mijn ziekte, stuitte ik steeds op een bericht via facebook over communiceren met dieren. Dit bleef bij mij zo hangen dat ik besloot om de cursus te doen bij Petra in Nieuw Roden.
Qua kosten was het te overzien en dat voelde voor mij heel prettig.
Enigszins zenuwachtig ging ik naar de eerste dag van de cursus, want zeg nou zelf communiceren met dieren wie had dat ooit gedacht.
Het is een fijne ruimte waar we zaten en de groep was overzichtelijk. In mijn cursus zaten 4 personen.
Ik kan jullie vertellen dat het super was, ik had inderdaad gesprekken met de dieren die via een foto werden ingebracht door de cursisten zelf. De eerste keer dacht ik, ik verzin het zelf, maar door de goeie begeleiding van Petra weet ik dat dit niet zo was.
Dus raad ik een cursus communiceren met dieren aan bij Petra, zeker weten.

Wendy, cursus CMD, Reiki 1
Met veel plezier heb ik de cursussen communiceren met dieren en Reiki 1 gevolgd bij Petra. In haar mooie praktijk en prachtige omgeving voel je je gelijk ontspannen. Petra geeft  je gelijk een vertrouwd gevoel. Kortom allemaal ingrediënten om deze cursussen bij haar te gaan volgen. Ik ben dan ook nog niet uitgeleerd en ga me zeker verder ontwikkelen.

Jopie, cursus Reiki 1
Ik heb reiki 1 bij jou gedaan. Ik heb het een aantal weken volgehouden om bij mijzelf te doen. Ook heb ik enkele proefclienten behandeld ( met prettig resultaat)
Het is echter niet mijn ding. Ik ben liever wat actiever en dat kan ik met voetreflex meer bereiken.

Johan, cursus Reiki 2
In een prachtige omgeving maakte ik kennis met Petra en het voelde meteen aards en stromend. Het contact met elkaar en de Reiki cursus heb ik als zeer prettig en leerzaam ervaren. Helder, vertrouwd en verdiepend. Het was echt een hele fijne zaterdagmiddag! 

Pagina 1 2 3 >>

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.