Reiki cursus

reiki behandelingreiki cursus

Wil jij een Reiki cursus volgen en deze alternatieve geneeswijze onder de knie krijgen? Dat kan. Ik ben Petra van der Woude-van de Bovenkamp en heb al ervaring met Reiki sinds 1999. Ik kan je alles over Reiki leren in twee verschillende cursussen, waardoor je straks in staat bent Reiki toe te passen bij jezelf, een ander en bij dieren.

Reiki cursus eerstegraads: de basis

In de Reiki cursus eerstegraads leer je om Reiki bij jezelf, een ander en dieren toe te passen. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • zelfbehandeling
  • stoelbehandeling
  • tafelbehandeling
  • chakra balanceren
  • dieren behandeling (hiervoor hoef je geen dier mee te nemen)

De eerstegraadscursus duurt één dag. Na afloop krijg je een cursusmap mee naar huis met alle informatie die je die dag hebt geleerd en natuurlijk ontvang je een certificaat.

Deze eerstegraads cursus wordt individueel gegeven. Wil je samen met iemand die je kent dan kan dat in overleg.

Reiki cursus tweedegraads: de verdieping

Bij de Reiki cursus tweedegraads gaan we dieper in op wat je bij de eerste cursus hebt geleerd. Je energiekanalen worden verder geopend door middel van een inwijding. Je krijgt 3 symbolen waar je oa afstand mee kan overbruggen zodat je mens, dier of situatie in het heden maar ook in het verleden of de toekomst kan behandelen, mentale behandeling voor jezelf of een ander, het harmoniseren van ruimtes, het opheffen van blokkades of verstoringen in het lichaam, afstandbehandeling vooruit plannen, Reiki douche, energie vergroten, Reiki kistje, Reiki ei en het hoofdstukje dieren. Net als bij de eerstegraadscursus ontvang je ook hierbij een cursusmap en een certificaat.

Deze tweedegraads cursus wordt individueel gegeven of voor 2 personen die elkaar al kennen.

Leer alles over de natuurlijke geneeswijze van Reiki en meld je aan voor een cursus.

Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.