Workshop EFT

reiki cursus

Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn.

Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan, kan de blokkade oplossen.

Het is onder andere te gebruiken bij:

Angsten
Fobieën
Trauma's
Faalangst
Boosheid
Stress
Depressie
Verslavingen
Verdriet
Allergieën
Fysieke pijnen
Hoofdpijn
Hoogtevrees
Vliegangst
Schuldgevoel

         
In de workshop leer je het toepassen op jezelf en daarnaast is er aandacht voor het proxy of surrogaat kloppen voor dieren. Je hebt geen vooropleiding nodig.

EFT is makkelijk te leren en toe te passen. Er komen geen hulpmiddelen of medicamenten aan te pas.

De workshop wordt in een dagdeel gegeven.


Workshop data klik hier

Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.