Workshop EFT

reiki cursus

Iedere beleving heeft een emotie. Vreugde, verdriet, angst, onzekerheid, ze hebben allen gemeen dat ze een emotie achterlaten in lichaam en geest. Is het een positieve emotie, dan is er niks aan de hand. Maar als het een negatieve emotie is dan kan dat zeer vervelend zijn.

Er is een manier om die emotie neutraal te maken. Dat gebeurt door middel van het kloppen met de vingers op meridianen in het lichaam. Een negatieve emotie creëert een blokkade in een meridiaan waardoor de energie niet vrij kan doorstromen. Door het kloppen op verschillende punten van dat meridiaan, kan de blokkade oplossen.

Het is onder andere te gebruiken bij:

Angsten
Fobieën
Trauma's
Faalangst
Boosheid
Stress
Depressie
Verslavingen
Verdriet
Allergieën
Fysieke pijnen
Hoofdpijn
Hoogtevrees
Vliegangst
Schuldgevoel

         
In de workshop leer je het toepassen op jezelf en daarnaast is er aandacht voor het proxy of surrogaat kloppen voor dieren. Je hebt geen vooropleiding nodig.

EFT is makkelijk te leren en toe te passen. Er komen geen hulpmiddelen of medicamenten aan te pas.

De workshop wordt in een dagdeel gegeven.


Workshop data klik hier

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.