Themadag Vermissing Opsporing

Zelf doe ik geen vermissingen meer maar de ervaring die ik in 10 jaar heb opgebouwd deel ik graag tijdens de themadag.

Deze themadag is bestemd voor die mensen die al een cursus Communiceren met dieren hebben gedaan (bij wie maakt niet uit). We hebben het onder andere over hoe het dier te lokaliseren door middel van verschillende technieken, wat voor een rol de persoon van het dier hier in betekent en hoe hier mee om te gaan. Het zal om één dag gaan van 10:00 tot 17:00 uur. Een syllabus is inbegrepen.

Deze themadag wordt individueel gegeven of kan ook samen met vriend(in) kosten zijn in overleg.

Je kan je opgeven door het inschrijfformulier in te vullen en bij opmerking te zetten dat het om de themadag gaat. Heb je interesse en wil je meer weten, bel 06-11907224 of mail me.

Themadag data klik hier

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.