Reiki behandeling voor dieren

reiki behandelingreiki cursus

Reiki verlicht pijn, geeft energie of geeft rust, net wat nodig is. Het kan aanzetten tot het nemen van beslissingen. Bij het sterven kan het net dat beetje extra geven om los te laten, want sterven kost ook kracht. Reiki werkt op vele vlakken, fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel. Het geeft dus wat er op dat moment nodig is. Het lichaam van de ontvanger (mens of dier) is intiligent gnoeg om te weten wat met de energie te doen.

Het dier geeft zelf aan hoe lang de behandeling duurt. Hebben ze genoeg dan laten ze dat merken door weg te lopen of op te staan. Bij een klein dier wat je met je handen kan omvatten, houd ik één positie aan. Bij hond, kat of paard kan ik de afzonderlijke lichaamsdelen behandelen of gewoon een algehele behandeling geven waarbij je het hele lichaam af gaat.

Reiki dieren

Het dier stuurt mij aan. Zo was er een paard wat na één minuut reiki van mij weg liep en dan weer terug kwam om weer na één minuut weg te lopen. Zij maakte ook uit waar mijn handen neer gelegd mochten worden. Ik stak mijn handen uit en zij manoeuvreerde dan haar lichaam tegen mijn handen. Dieren zijn bij mij vrij om te gaan, er wordt geen dier vast gehouden of aangelijnd. Dieren staan er open voor omdat ze "weten" dat het goed is. Vele dieren laten zich onder mijn handen ontspannen, meestal vallen ze in slaap. Soms zal een dier reiki afwijzen. Het kan zijn dat het dan te veel is wat er binnen komt of het is nodig dat de persoon wat meer fysieke afstand moet nemen.  Een afstandsbehandeling kan dan uitkomst bieden, mits het dier het ook wil. Reiki laat zich niet hinderen door afstand of objecten.

Voor een behandeling kom ik bij het dier. Zo is het dier in zijn vertrouwde omgeving wat bevorderend is voor de behandeling. Let op! Ik ben geen arts en stel geen diagnoses.
De eerste 10 km zijn vrij van reiskosten daarna is het € 0,35 de km (retour 9311TC)

Alvorens een reiki behandeling te beginnen, vraag ik altijd toestemming aan het dier.

Reiki is geen vervanging van de dierenarts of eventuele medicijnen. Het kan wel een aanvulling zijn en gaat goed samen met andere alternatieve of reguliere geneeswijzen.

Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.