Reiki behandeling voor dieren

reiki behandelingreiki cursus

Reiki verlicht pijn, geeft energie of geeft rust, net wat nodig is. Het kan aanzetten tot het nemen van beslissingen. Bij het sterven kan het net dat beetje extra geven om los te laten, want sterven kost ook kracht. Reiki werkt op vele vlakken, fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel. Het geeft dus wat er op dat moment nodig is. Het lichaam van de ontvanger (mens of dier) is intiligent gnoeg om te weten wat met de energie te doen.

Het dier geeft zelf aan hoe lang de behandeling duurt. Hebben ze genoeg dan laten ze dat merken door weg te lopen of op te staan. Bij een klein dier wat je met je handen kan omvatten, houd ik één positie aan. Bij hond, kat of paard kan ik de afzonderlijke lichaamsdelen behandelen of gewoon een algehele behandeling geven waarbij je het hele lichaam af gaat.

Reiki dieren

Het dier stuurt mij aan. Zo was er een paard wat na één minuut reiki van mij weg liep en dan weer terug kwam om weer na één minuut weg te lopen. Zij maakte ook uit waar mijn handen neer gelegd mochten worden. Ik stak mijn handen uit en zij manoeuvreerde dan haar lichaam tegen mijn handen. Dieren zijn bij mij vrij om te gaan, er wordt geen dier vast gehouden of aangelijnd. Dieren staan er open voor omdat ze "weten" dat het goed is. Vele dieren laten zich onder mijn handen ontspannen, meestal vallen ze in slaap. Soms zal een dier reiki afwijzen. Het kan zijn dat het dan te veel is wat er binnen komt of het is nodig dat de persoon wat meer fysieke afstand moet nemen.  Een afstandsbehandeling kan dan uitkomst bieden, mits het dier het ook wil. Reiki laat zich niet hinderen door afstand of objecten.

Voor een afspraak kom ik bij het dier. Zo is het dier in zijn vertrouwde omgeving wat bevorderend is voor de behandeling.
De eerste 10 km zijn vrij van reiskosten daarna is het € 0,30 de km (retour 9311TC)

Alvorens een reiki behandeling te beginnen, vraag ik altijd toestemming aan het dier.

Reiki is geen vervanging van de dierenarts of eventuele medicijnen. Het kan wel een aanvulling zijn en gaat goed samen met andere alternatieve of reguliere geneeswijzen.

Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.