Cursus 'Communiceren met dieren'

  • Voorwaarden *

Voorwaarden Betaling cursus communiceren met dieren

Het verschuldigde bedrag € 210,- dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursus te zijn overgemaakt of dient direct overgemaakt te worden bij aanmelding binnen 2 weken voor de cursus.
Je krijgt van mij een factuur toegestuurd via de mail.

Bij annulering binnen 7-14 dagen voor aanvang cursus, is de helft van het cursusbedrag verschuldigd.
Bij annulering binnen 7 dagen voor aanvang cursus, is er geen teruggave.

Na je inschrijving krijg je een kennisgeving, na betaling krijg je een betaalbevestiging en volgt de route beschrijving.

Lukt het niet om het inschrijfformulier te verzenden, stuur dan een mail naar petra@dereikendehand.nl  en vermeld hierin alle informatie. Zet eronder dat je de voorwaarden accepteert.

Contact adres:             

P vd Woude
Tel: 0594-632428 Nieuw Roden

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.