Workshop EFT Friesland

In je leven kun je te maken krijgen met ingrijpende of minder ingrijpende gebeurtenissen die bepaalde emoties kunnen achterlaten in lichaam en geest. Sommige mensen kunnen daar prima mee omgaan. Maar als je structureel last hebt van angst, boosheid of verdriet wat je dagelijks functioneren belemmert dan is het goed om hier wat aan te doen. Door een workshop EFT in Friesland te volgen kun je een techniek aanleren om negatieve emoties te verminderen. Door te kloppen op lichaamsmeridianen kunnen bepaalde negatieve gevoelens verdwijnen of minder heftig worden. Dit wordt geleerd bij EFT.

De workshop EFT Friesland is voor iedereen te volgen

EFT staat voor Emotionally Focussed Therapy. Deze methodiek is door iedereen te leren. Voor het volgen van de workshop EFT in Friesland is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. De training duurt slechts een dagdeel. Je kunt deze therapie ook toepassen wanneer iemand in een ongewenste situatie verkeert zoals een verslaving. Ook bij fobieën en angsten zoals hoogtevrees of vliegangst kan EFT helpen. Deze therapie is zowel op menen als op dieren toe te passen. De Reikende Hand organiseert deze workshop enkele keren per jaar. 

Volg nu een workshop EFT bij De Reikende Hand

Wil je jezelf of anderen kunnen helpen met emoties of lichamelijke klachten? Volg dan de workshop EFT in Friesland, verzorgd door De Reikende Hand. Deze workshop kan ook op aanvraag worden verzorgd voor groepen van maximaal 5 personen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Petra van der Woude via telefoonnummer 0611907224. Je kunt ook een e-mail sturen naar petra@dereikendehand.nl of maak gebruik van het contactformulier

 

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.