Workshop EFT Friesland

In je leven kun je te maken krijgen met ingrijpende of minder ingrijpende gebeurtenissen die bepaalde emoties kunnen achterlaten in lichaam en geest. Sommige mensen kunnen daar prima mee omgaan. Maar als je structureel last hebt van angst, boosheid of verdriet wat je dagelijks functioneren belemmert dan is het goed om hier wat aan te doen. Door een workshop EFT in Friesland te volgen kun je een techniek aanleren om negatieve emoties te verminderen. Door te kloppen op lichaamsmeridianen kunnen bepaalde negatieve gevoelens verdwijnen of minder heftig worden. Dit wordt geleerd bij EFT.

De workshop EFT Friesland is voor iedereen te volgen

EFT staat voor Emotionally Focussed Therapy. Deze methodiek is door iedereen te leren. Voor het volgen van de workshop EFT in Friesland is geen vooropleiding of specifieke kennis nodig. De training duurt slechts een dagdeel. Je kunt deze therapie ook toepassen wanneer iemand in een ongewenste situatie verkeert zoals een verslaving. Ook bij fobieën en angsten zoals hoogtevrees of vliegangst kan EFT helpen. Deze therapie is zowel op menen als op dieren toe te passen. De Reikende Hand organiseert deze workshop enkele keren per jaar. 

Volg nu een workshop EFT bij De Reikende Hand

Wil je jezelf of anderen kunnen helpen met emoties of lichamelijke klachten? Volg dan de workshop EFT in Friesland, verzorgd door De Reikende Hand. Deze workshop kan ook op aanvraag worden verzorgd voor groepen van maximaal 5 personen. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Petra van der Woude via telefoonnummer 0594 - 63 24 28. Je kunt ook een e-mail sturen naar petra@dereikendehand.nl of maak gebruik van het contactformulier

 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.