Volg nu een workshop EFT voor toepassing bij diverse klachten

EFT staat voor Emotionally Focused Therapy en is een therapie die is gebaseerd op het kloppen op bepaalde meridianen in het lichaam. Hierdoor worden blokkades opgeheven. Hierdoor kan een breed scala aan problemen en klachten worden opgelost of verminderd. Denk daarbij onder meer aan allergieën, negatieve emoties zoals boosheid en schuldgevoel. Maar ook lichamelijke pijnen, fobieën en trauma’s kunnen verminderen met deze therapie.

Met EFT kun je veel bereiken

Een cursus EFT kan door iedereen worden gevolgd. Woon je in Groningen of Drenthe dan ben je van harte welkom bij De Reikende Hand, gevestigd in de kop van Drenthe. De cursus wordt op verschillende data gegeven, de meest actuele cursusdata staan vermeld op de website. Na het volgen van de cursus weet je niet alleen wat EFT is maar kun je het ook toepassen, zowel op jezelf als op anderen. Heeft je kind last van slapeloosheid, kampt je vriendin met een onverwerkt trauma, wellicht dat EFT kan helpen om de klachten die hiermee gepaard gaan te verhelpen. Houd er wel rekening mee dat voor lichamelijke klachten ook een medische oorzaak kan zijn. Houden klachten aan, raadpleeg dan altijd een arts voor advies of medicatie. 

Schrijf je nu in voor een cursus EFT

Woon je in Groningen of Drenthe en wil je je de kunst van het toepassen van EFT eigen maken? Schrijf je dan direct in voor een cursus EFT. Je vindt het inschrijfformulier op de website. Wil je eerst meer weten, neem dan gerust contact op met Petra op telefoonnummer 0594 - 63 24 28, of mail naar petra@dereikendehand.nl

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.