Volg een workshop EFT in Overijssel 

Heb je al eens overwogen om een workshop EFT in Overijssel te volgen? EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is niet alleen interessant voor dieren. Ook voor het beheersen van je eigen emoties kan een dergelijke workshop het overwegen waard zijn. De workshop die door De Reikende Hand wordt aangeboden neemt een middagdeel in beslag. Hierin leer je meer over het toepassen van EFT op je eigen persoon, maar komt ook het surrogaat kloppen voor dieren aan bod. Kortom, tijdens een workshop EFT in Overijssel kom je ontzettend veel te weten over deze methodiek! 

Workshop EFT in Overijssel leert negatieve emoties te beheersen

Positieve emoties hebben logischerwijs een positieve invloed op je mentale gemoedstoestand. Ze maken je blij, geven je energie, enzovoorts. Wanneer het echter om negatieve emoties gaat ligt dat anders. Deze emoties kunnen je een gevoel van angst geven, ze kunnen je boos maken, of juist heel verdrietig. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om met deze emoties om te gaan. Om die reden kan het verstandig zijn om hier een cursus in te volgen. Je leert hierbij hoe negatieve emoties geneutraliseerd kunnen worden. 

Neem deel aan een workshop EFT in Overijssel 

Leer zelf ook hoe je om moet gaan met negatieve emoties, door deel te nemen aan een workshop EFT in Overijssel. Op onze website vind je de exacte data, waarop kan worden deelgenomen aan deze workshop. Je leert tijdens de workshop dat het kloppen met de vingers kan helpen om negatieve emoties te neutraliseren. Het kloppen van de vingers gebeurt op de meridianen in het lichaam. 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.