Volg een workshop EFT in Overijssel 

Heb je al eens overwogen om een workshop EFT in Overijssel te volgen? EFT staat voor Emotional Freedom Techniques en is niet alleen interessant voor dieren. Ook voor het beheersen van je eigen emoties kan een dergelijke workshop het overwegen waard zijn. De workshop die door De Reikende Hand wordt aangeboden neemt een middagdeel in beslag. Hierin leer je meer over het toepassen van EFT op je eigen persoon, maar komt ook het surrogaat kloppen voor dieren aan bod. Kortom, tijdens een workshop EFT in Overijssel kom je ontzettend veel te weten over deze methodiek! 

Workshop EFT in Overijssel leert negatieve emoties te beheersen

Positieve emoties hebben logischerwijs een positieve invloed op je mentale gemoedstoestand. Ze maken je blij, geven je energie, enzovoorts. Wanneer het echter om negatieve emoties gaat ligt dat anders. Deze emoties kunnen je een gevoel van angst geven, ze kunnen je boos maken, of juist heel verdrietig. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om met deze emoties om te gaan. Om die reden kan het verstandig zijn om hier een cursus in te volgen. Je leert hierbij hoe negatieve emoties geneutraliseerd kunnen worden. 

Neem deel aan een workshop EFT in Overijssel 

Leer zelf ook hoe je om moet gaan met negatieve emoties, door deel te nemen aan een workshop EFT in Overijssel. Op onze website vind je de exacte data, waarop kan worden deelgenomen aan deze workshop. Je leert tijdens de workshop dat het kloppen met de vingers kan helpen om negatieve emoties te neutraliseren. Het kloppen van de vingers gebeurt op de meridianen in het lichaam. 

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.