Workshop dierentolk Groningen

Een dier kunnen verstaan zou veel voordeel kunnen bieden. Een workshop dierentolk in Groningen kan dit een stap dichterbij brengen. Het is immers op die manier een stuk beter te begrijpen wat dieren nu eigenlijk willen zeggen. Er zijn echter veel technieken, vooral op het gebied van telepathie, die ervoor kunnen zorgen dat communiceren met dieren een stuk gemakkelijker kan verlopen. Door met een dierentolk te werken kunnen worden verstaan wat dieren te zeggen hebben en kan hier natuurlijk iets mee gedaan worden.

Een workshop dierentolk in Groningen volgen?

Een workshop dierentolk in Groningen volgen kan flink wat voordelen hebben. Denk bijvoorbeeld aan het begrijpen van de gevoelens van dieren. Er zijn immers net als bij mensen allerlei zaken die op het gevoelsleven van dieren een invloed kunnen hebben. Dit is voor mensen in veel gevallen niet goed te begrijpen. Zelfs niet in de relatie van het dier met het baasje. Een dierentolk kan dit dan helpen inzichtelijk te maken. Daardoor kan er worden gezorgd dat op de gevoelens van een dier kan worden ingespeeld.

Direct contact opnemen

Om een workshop dierentolk in Groningen te volgen is contact opnemen met De Reikende Hand de beste manier. Dit kan worden gedaan door te bellen naar 0611907224. Dit kan het best van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 19.00 worden gedaan. Ook kan een e-mail worden gestuurd. Het adres hiervoor is petra@dereikendehand.nl. Het is ook mogelijk om direct online een aanmelding te doen. Die kan dan snel verwerkt worden. Alle mogelijkheden staan open.

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.