Een professionele workshop communiceren met dieren 

Het kan heel prettig zijn, wanneer u de mogelijkheid heeft om met dieren te communiceren. In het bijzonder wanneer u huisdieren heeft, wanneer u een paard op de manege heeft staan, enzovoorts. Tijdens een workshop communiceren met dieren krijgt u uitgelegd, hoe dit in z’n werk gaat. Hoe maakt u contact met het dier? Op welke manier vertaalt u de reactie van een dier naar een voor ons begrijpelijk antwoord? Enzovoorts. Door uw dieren te leren begrijpen, kunt u nog beter voor de dieren zorgen. Daarbij merkt u tijdig, als er wat aan de hand is met het dier. 

Workshop communiceren met dieren helpt u verder 

Mogelijk is uw huisdier regelmatig heel druk, of vertoont deze onverklaarbaar gedrag. In zo’n situatie kunt u zich als baasje machteloos voelen. Hoe kunt u het gedrag van een hond of kat duiden? Hoe weet u zeker dat uw huisdier geen lichamelijke problemen heeft? Enzovoorts. U zou een bezoek aan de dierenarts kunnen brengen, maar dat is niet altijd voldoende. Soms heeft u huisdier gewoon wat extra aandacht nodig! Tijdens een workshop communiceren met dieren leert u hier meer over. Zo zult u deze signalen voortaan sneller oppikken en groeit de band met uw huisdier. 

Aanmelden voor een workshop communiceren met dieren 

Regelmatig organiseert De Reikende Hand een workshop communiceren met dieren. Houd er hierbij rekening mee, dat deze workshops relatief snel vol zullen zitten. Meld u zodoende tijdig aan! U kunt De Reikende Hand digitaal een bericht sturen of telefonisch contact opnemen om uw aanmelding door te geven. Wanneer mag ik u meer leren over communiceren met dieren? 

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.