Een professionele workshop communiceren met dieren 

Het kan heel prettig zijn, wanneer u de mogelijkheid heeft om met dieren te communiceren. In het bijzonder wanneer u huisdieren heeft, wanneer u een paard op de manege heeft staan, enzovoorts. Tijdens een workshop communiceren met dieren krijgt u uitgelegd, hoe dit in z’n werk gaat. Hoe maakt u contact met het dier? Op welke manier vertaalt u de reactie van een dier naar een voor ons begrijpelijk antwoord? Enzovoorts. Door uw dieren te leren begrijpen, kunt u nog beter voor de dieren zorgen. Daarbij merkt u tijdig, als er wat aan de hand is met het dier. 

Workshop communiceren met dieren helpt u verder 

Mogelijk is uw huisdier regelmatig heel druk, of vertoont deze onverklaarbaar gedrag. In zo’n situatie kunt u zich als baasje machteloos voelen. Hoe kunt u het gedrag van een hond of kat duiden? Hoe weet u zeker dat uw huisdier geen lichamelijke problemen heeft? Enzovoorts. U zou een bezoek aan de dierenarts kunnen brengen, maar dat is niet altijd voldoende. Soms heeft u huisdier gewoon wat extra aandacht nodig! Tijdens een workshop communiceren met dieren leert u hier meer over. Zo zult u deze signalen voortaan sneller oppikken en groeit de band met uw huisdier. 

Aanmelden voor een workshop communiceren met dieren 

Regelmatig organiseert De Reikende Hand een workshop communiceren met dieren. Houd er hierbij rekening mee, dat deze workshops relatief snel vol zullen zitten. Meld u zodoende tijdig aan! U kunt De Reikende Hand digitaal een bericht sturen of telefonisch contact opnemen om uw aanmelding door te geven. Wanneer mag ik u meer leren over communiceren met dieren? 

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.