Een professionele workshop communiceren met dieren 

Het kan heel prettig zijn, wanneer u de mogelijkheid heeft om met dieren te communiceren. In het bijzonder wanneer u huisdieren heeft, wanneer u een paard op de manege heeft staan, enzovoorts. Tijdens een workshop communiceren met dieren krijgt u uitgelegd, hoe dit in z’n werk gaat. Hoe maakt u contact met het dier? Op welke manier vertaalt u de reactie van een dier naar een voor ons begrijpelijk antwoord? Enzovoorts. Door uw dieren te leren begrijpen, kunt u nog beter voor de dieren zorgen. Daarbij merkt u tijdig, als er wat aan de hand is met het dier. 

Workshop communiceren met dieren helpt u verder 

Mogelijk is uw huisdier regelmatig heel druk, of vertoont deze onverklaarbaar gedrag. In zo’n situatie kunt u zich als baasje machteloos voelen. Hoe kunt u het gedrag van een hond of kat duiden? Hoe weet u zeker dat uw huisdier geen lichamelijke problemen heeft? Enzovoorts. U zou een bezoek aan de dierenarts kunnen brengen, maar dat is niet altijd voldoende. Soms heeft u huisdier gewoon wat extra aandacht nodig! Tijdens een workshop communiceren met dieren leert u hier meer over. Zo zult u deze signalen voortaan sneller oppikken en groeit de band met uw huisdier. 

Aanmelden voor een workshop communiceren met dieren 

Regelmatig organiseert De Reikende Hand een workshop communiceren met dieren. Houd er hierbij rekening mee, dat deze workshops relatief snel vol zullen zitten. Meld u zodoende tijdig aan! U kunt De Reikende Hand digitaal een bericht sturen of telefonisch contact opnemen om uw aanmelding door te geven. Wanneer mag ik u meer leren over communiceren met dieren? 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.