Tolk voor het begrijpen van de gevoelens van je huisdieren 

De Reikende Hand is een organisatie, die je een tolk biedt voor het begrijpen en vertalen van de gevoelens van dieren. Bepaalde situaties kunnen bijzonder stressvol zijn voor een huisdier. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een nieuwe omgeving, een uitbreiding van je gezin met een kind of nieuw huisdier, enzovoorts. Voor een dier zal niet direct duidelijk zijn wat er gaande is, wat van invloed kan zijn op het gevoelsleven van het dier. Om onnodig veel stress te voorkomen, kan het zinvol zijn om een tolk voor je huisdier in te schakelen. De Reikende Hand biedt je deze tolk! 

Inschakelen van een tolk voor huisdieren 

Een dierentolk biedt hulp bij het het vertalen van gevoelens en het leren begrijpen van de gevoelens die je huisdier heeft. Ook kan een tolk de situatie, zoals een verhuizing of gezinsuitbreiding, aan je huisdier uit leggen middels een telepathisch consult. 

Zeker wanneer het dier problematisch gedrag vertoont, kan het prettig zijn om hier een tolk voor in te schakelen. De tolken van De Reikende Hand kunnen je inzicht geven in de redenen, voor het feit dat je huisdier zich zo gedraagt. 

Meer informatie over een tolk voor dieren 

Ben je benieuwd of het inschakelen van een tolk voor je huisdier interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact op! Houd er rekening mee dat De Reikende Hand geen hulp van dierenartsen biedt. Ik stel zodoende ook geen diagnoses, maar probeer enkel contact met het dier te maken. 

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.