Tolk voor het begrijpen van de gevoelens van je huisdieren 

De Reikende Hand is een organisatie, die je een tolk biedt voor het begrijpen en vertalen van de gevoelens van dieren. Bepaalde situaties kunnen bijzonder stressvol zijn voor een huisdier. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een nieuwe omgeving, een uitbreiding van je gezin met een kind of nieuw huisdier, enzovoorts. Voor een dier zal niet direct duidelijk zijn wat er gaande is, wat van invloed kan zijn op het gevoelsleven van het dier. Om onnodig veel stress te voorkomen, kan het zinvol zijn om een tolk voor je huisdier in te schakelen. De Reikende Hand biedt je deze tolk! 

Inschakelen van een tolk voor huisdieren 

Een dierentolk biedt hulp bij het het vertalen van gevoelens en het leren begrijpen van de gevoelens die je huisdier heeft. Ook kan een tolk de situatie, zoals een verhuizing of gezinsuitbreiding, aan je huisdier proberen uit te leggen middels een telepathisch consult. 

Zeker wanneer het dier problematisch gedrag vertoont, kan het prettig zijn om hier een tolk voor in te schakelen. De tolken van De Reikende Hand kunnen je inzicht geven in de redenen, voor het feit dat je huisdier zich zo gedraagt. 

Meer informatie over een tolk voor dieren 

Ben je benieuwd of het inschakelen van een tolk voor je huisdier interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact op! Houd er rekening mee dat De Reikende Hand geen hulp van dierenartsen biedt. Ik stel zodoende ook geen diagnoses, maar probeer enkel contact met het dier te maken. 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.