Tolk voor het begrijpen van de gevoelens van je huisdieren 

De Reikende Hand is een organisatie, die je een tolk biedt voor het begrijpen en vertalen van de gevoelens van dieren. Bepaalde situaties kunnen bijzonder stressvol zijn voor een huisdier. Denk bijvoorbeeld aan een verhuizing naar een nieuwe omgeving, een uitbreiding van je gezin met een kind of nieuw huisdier, enzovoorts. Voor een dier zal niet direct duidelijk zijn wat er gaande is, wat van invloed kan zijn op het gevoelsleven van het dier. Om onnodig veel stress te voorkomen, kan het zinvol zijn om een tolk voor je huisdier in te schakelen. De Reikende Hand biedt je deze tolk! 

Inschakelen van een tolk voor huisdieren 

Een dierentolk biedt hulp bij het het vertalen van gevoelens en het leren begrijpen van de gevoelens die je huisdier heeft. Ook kan een tolk de situatie, zoals een verhuizing of gezinsuitbreiding, aan je huisdier proberen uit te leggen middels een telepathisch consult. 

Zeker wanneer het dier problematisch gedrag vertoont, kan het prettig zijn om hier een tolk voor in te schakelen. De tolken van De Reikende Hand kunnen je inzicht geven in de redenen, voor het feit dat je huisdier zich zo gedraagt. 

Meer informatie over een tolk voor dieren 

Ben je benieuwd of het inschakelen van een tolk voor je huisdier interessant kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact op! Houd er rekening mee dat De Reikende Hand geen hulp van dierenartsen biedt. Ik stel zodoende ook geen diagnoses, maar probeer enkel contact met het dier te maken. 

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.