Telepathisch consult Groningen

Telepathisch consult in Groningen verzorgen is niet voor iedereen weggelegd. Hier is een bepaalde gave voor nodig. Op die manier kan gezorgd worden dat boodschappen in een dialoog overkomen, zonder dat hier enige blokkade bij in de weg hoeft te staan. Telepathie is immers op vele manieren mogelijk zonder dat daarbij afstand of objecten een hinder vormen. Daardoor is het dus mogelijk om dingen te uiten, die anders niet goed te uiten zijn. Zeker in het geval van dieren is dit belangrijk.

Gebruikmaken van telepathisch consult in Groningen

Er zijn talloze reden om gebruik te willen maken van telepathisch consult in Groningen. Het is immers zo dat er van alles kan spelen wat niet op een, voor anderen, gebruikelijke manier geuit kan worden. Wanneer dit dan via telepathische weg kan, zal dit veel goeds kunnen doen. Om die reden is het dus goed om een tolk te hebben die deze telepathische boodschappen dan kan overbrengen. De Reikende Hand kan deze rol op een goede manier vervullen. Reden genoeg om dus snel hiertoe over te gaan.

In contact komen
De beste manier om snel een consult te verzorgen is door contact op te nemen en een afspraak te maken met De Reikende Hand. Dat kan bijvoorbeeld telefonisch worden gedaan. 0611907224 is dan van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 19.00 het nummer dat gebruikt kan worden. Op andere tijdstippen kan mailen een goede optie zijn. Gebruik hiervoor dan petra@dereikendehand.nl. Zo kan snel de beste oplossing worden gevonden en actie worden ondernomen.

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.