Telepathie

De basis voor contact tussen mens en dier

Via telepathie kun je contact leggen met dieren. Ik ben Petra van der Woude-van de Bovenkamp en als dierentolk beheers ik telepathie dusdanig goed dat ik een gesprek kan aangaan met jouw dier. Een dier spreekt geen Nederlands of andere verstaanbare taal, maar via telepathie is het toch mogelijk om een gesprek te voeren. Een gesprek waarbij gepraat wordt en vragen kunnen worden gesteld.

Er is verwarring rond de term dierentolk en dierenfluisteraar. Ik ben echter geen dierenfluisteraar, want een fluisteraar legt alleen contact met een dier via lichaamstaal.

Waarom is telepathie tussen mens en dier zinvol?

Telepathie is erg nuttig om een gesprek aan te gaan met jouw dier en erachter te komen wat er daadwerkelijk in ‘m omgaat. Krijg inzicht in zijn of haar gevoelsleven. Vertoont jouw dier na een bepaalde situatie (verhuizing, gezinsuitbreiding, vakantie) ander gedrag? Via telepathie kan ik het dier vragen waarom hij zich zo gedraagt.

Hoe werkt een telepathie-consult?

Bekijk het stappenplan hieronder en begrijp hoe een telepathie-consult werkt.

Voorbereiding
Als voorbereiding op een consult hebben wij contact met elkaar over jouw dier. Wie is het en wat is jouw doel om een consult aan te vragen? Graag ontvang ik hierbij een foto van het dier.
Consult
Tijdens het consult wordt geprobeerd te praten met jouw dier. Hier krijg ik inzicht in zijn gevoelsleven en probeer ik een antwoord te vinden op jouw vragen.
Resultaten
Na afloop bespreken we de resultaten.

Krijg inzicht in wat erin jouw dier omgaat en boek een telepathie-consult. Wil je meer weten over telepathie met dieren, neem dan contact met mij op.

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.