Telepathie

De basis voor contact tussen mens en dier

Via telepathie kun je contact leggen met dieren. Ik ben Petra van der Woude-van de Bovenkamp en als dierentolk beheers ik telepathie dusdanig goed dat ik een gesprek kan aangaan met jouw dier. Een dier spreekt geen Nederlands of andere verstaanbare taal, maar via telepathie is het toch mogelijk om een gesprek te voeren. Een gesprek waarbij gepraat wordt en vragen kunnen worden gesteld.

Er is verwarring rond de term dierentolk en dierenfluisteraar. Ik ben echter geen dierenfluisteraar, want een fluisteraar legt alleen contact met een dier via lichaamstaal.

Waarom is telepathie tussen mens en dier zinvol?

Telepathie is erg nuttig om een gesprek aan te gaan met jouw dier en erachter te komen wat er daadwerkelijk in ‘m omgaat. Krijg inzicht in zijn of haar gevoelsleven. Vertoont jouw dier na een bepaalde situatie (verhuizing, gezinsuitbreiding, vakantie) ander gedrag? Via telepathie kan ik het dier vragen waarom hij zich zo gedraagt.

Hoe werkt een telepathie-consult?

Bekijk het stappenplan hieronder en begrijp hoe een telepathie-consult werkt.

Voorbereiding
Als voorbereiding op een consult hebben wij contact met elkaar over jouw dier. Wie is het en wat is jouw doel om een consult aan te vragen? Graag ontvang ik hierbij een foto van het dier met zijn of haar naam.
Consult
Tijdens het consult wordt er contact gelegd met jouw dier. Hier krijg ik inzicht in zijn gevoelsleven en probeer ik een antwoord te vinden op jouw vragen.
Resultaten
Na afloop bespreken we de resultaten.

Krijg inzicht in wat erin jouw dier omgaat en boek een telepathie-consult. Wil je meer weten over telepathie met dieren, neem dan contact met mij op.

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.