Sven

Ik werd laat in de avond gebeld door een vriendin, ze was helemaal in paniek. Haar kater Sven was al 4 dagen niet thuis gekomen. Sven is gewend om naar buiten te gaan maar is nooit weg gebleven, reden om toch ongerust te worden. De volgende middag (s’morgens moest ik voor de baas werken) zou ik contact met Sven maken en daarna zou ik samen met haar in de buurt gaan kijken.

Als ik contact met Sven maak dan zie ik hem tussen bouw spullen zitten zoals  ladders, werktuig. Hij zit binnen maar kan wel naar buiten, het is niet bewoond. Ik krijg het gevoel dat er huizen worden verbouwd geen nieuwbouw.

Ik vraag hoe het met hem gaat en waarom hij van huis is. Sven geeft aan dat hij pijn heeft en daarom op deze plek blijft zitten, bewegen doet zeer. Mijn gedachten gaan naar de blaasstreek en dat het serieus is. Ik adviseer Sven om meteen naar huis te gaan zodat we met hem naar de dierenarts kunnen gaan omdat het anders te laat kan zijn. Ik leg hem uit dat ik eerst naar zijn persoon zou gaan en dat we daarna naar de plek gaan waar hij zou zitten..

Deze persoon heeft een eigen zaak die vlak bij haar huis ligt en ik zou eerst naar de zaak komen. Onderweg in de auto stuur ik weer gedachten naar Sven om hem duidelijk te maken dat we er aan komen. Hij zendt mij een beeld van de schutting achter het huis en hij zegt dat hij moeite heeft om erover te komen. Ik zei dat hij daar (achter de schutting) wel kon blijven, dat we hem wel zouden vinden.

Aangekomen op de zaak, bespreken we wat ik door had gekregen. Ik had de informatie over de blaas niet verteld omdat ik haar op dat moment niet in paniek wilde hebben. De richting en de huizen die verbouwd worden werden herkend en we gaan op weg. We zijn eerst naar haar huis gelopen en terwijl we binnen stapten zagen we achter het huis op de tuintafel Sven zitten. Hij was toch over de schutting gekomen. De persoon, blij als ze was, pakte hem op om te knuffelen en toen zagen we het bloed. Het kwam vanuit de blaas dus we zijn direct door gereden naar de dierenarts. Daar hebben ze hem gehouden. Hij is een paar keer gespoeld en na een paar dagen was hij op dieet en weer thuis.
Hij liep rond alsof er niks gebeurd was.

<< Terug

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.