Ervaar de voordelen van reiki voor dieren in Groningen

Reiki voor dieren in Groningen biedt hen, maar ook u als baasje, verschillende voordelen. Een behandeling middels reiki kan het dier een verlichting van pijn, meer energie en een gevoel van rust bieden. Het dier kan bijvoorbeeld gespannen zijn geraakt door het overlijden van een dier uit zijn of haar omgeving, doordat u zelf een stressvolle periode heeft doorgemaakt, enzovoorts. Een behandeling met reiki voor dieren in Groningen werkt op verschillende vlakken. Zo biedt het zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel steun aan het dier. 

Behandeling met reiki voor dieren in Groningen 

Bij een behandeling met reiki voor dieren in Groningen bepaalt het dier altijd zelf, hoelang een behandeling duurt. Op het moment dat een dier voldoende energie uit deze behandeling heeft gehaald, zal het dier weglopen uit zijn of haar positie. Ook het formaat van het dier speelt een rol in het bepalen van de duur van behandelingen. Bij een kleiner dier, zoals een hamster of konijn, kan het voldoende zijn om één positie aan te houden met de hand. In het geval van een hond of paard is het verstandig om meerdere lichaamsdelen, afzonderlijk van elkaar, aan te raken. 

Advies over reiki voor dieren in Groningen

Bent u benieuwd wat de voordelen van reiki voor uw dieren in Groningen kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met De Reikende Hand op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden die ik u kan bieden, om uw dier een verlichting van zijn of haar pijn te bieden, meer energie te geven, of het gevoel van stress te verminderen. Ik kom altijd bij het dier voor een behandeling, om deze niet uit zijn of haar vertrouwde omgeving te hoeven halen. 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.