Ervaar de voordelen van reiki voor dieren in Groningen

Reiki voor dieren in Groningen biedt hen, maar ook u als baasje, verschillende voordelen. Een behandeling middels reiki kan het dier een verlichting van pijn, meer energie en een gevoel van rust bieden. Het dier kan bijvoorbeeld gespannen zijn geraakt door het overlijden van een dier uit zijn of haar omgeving, doordat u zelf een stressvolle periode heeft doorgemaakt, enzovoorts. Een behandeling met reiki voor dieren in Groningen werkt op verschillende vlakken. Zo biedt het zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel steun aan het dier. 

Behandeling met reiki voor dieren in Groningen 

Bij een behandeling met reiki voor dieren in Groningen bepaalt het dier altijd zelf, hoelang een behandeling duurt. Op het moment dat een dier voldoende energie uit deze behandeling heeft gehaald, zal het dier weglopen uit zijn of haar positie. Ook het formaat van het dier speelt een rol in het bepalen van de duur van behandelingen. Bij een kleiner dier, zoals een hamster of konijn, kan het voldoende zijn om één positie aan te houden met de hand. In het geval van een hond of paard is het verstandig om meerdere lichaamsdelen, afzonderlijk van elkaar, aan te raken. 

Advies over reiki voor dieren in Groningen

Bent u benieuwd wat de voordelen van reiki voor uw dieren in Groningen kan zijn? Neem in dat geval vrijblijvend contact met De Reikende Hand op. Ik vertel u graag meer over de mogelijkheden die ik u kan bieden, om uw dier een verlichting van zijn of haar pijn te bieden, meer energie te geven, of het gevoel van stress te verminderen. Ik kom altijd bij het dier voor een behandeling, om deze niet uit zijn of haar vertrouwde omgeving te hoeven halen. 

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.