Het nut van reiki voor dieren in Drenthe 

Lijkt je huisdier steeds minder energie te hebben? In dat geval kan reiki voor dieren in Drenthe mogelijk een oplossing voor je zijn! De Reikende Hand biedt deze therapie niet alleen aan voor mensen, maar ook voor dieren. Bij deze alternatieve geneeswijze, wordt er energie overgegeven van een “gever” naar een “ontvanger”. De ontvanger bij deze geneeswijze kan zowel een dier, als een mens zijn! Het overgeven van de energie gebeurt middels een handoplegging. De hand van de “gever” wordt hierbij op het lichaam van het dier gelegd, waarna de energieoverdracht plaatsvindt. Op deze pagina lees je hier meer over! 

Reiki voor dieren in Drenthe verhelpt verschillende klachten 

Het kan voorkomen dat je huisdier de afgelopen periode bijzonder druk, of juist erg kalm is. Dit duidt mogelijk op pijn, een mentaal probleem of een ongelukkig gevoel bij het dier. Door gebruik te maken van reiki voor dieren in Drenthe, kan het dier gekalmeerd worden of kan hem/haar extra energie gegeven worden. Het exacte nut van reiki voor dieren in Drenthe is afhankelijk van de aard van de klachten, waarmee een dier te maken heeft. 

Verschillende mogelijkheden bij reiki voor dieren in Drenthe 

Heeft jouw huisdier ook met klachten te maken? Of gedraagt het dier zich anders dan normaal? Wij bieden reiki aan voor verschillende soorten dieren. Denk aan paarden en grootvee, honden, katten en kleinvee. Wil je meer weten over de uitvoering van deze alternatieve geneeswijze? Of ben je benieuwd met welke klachten jouw huisdier te maken heeft? Neem vrijblijvend contact met ons op! 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.