Reiki cursus Groningen

Heb je interesse in reiki bij mens of dier en zou je willen leren om dit zelf toe te passen? Dat kan. Reiki is geen gave zoals helderziendheid, het is een techniek die je je eigen kunt maken. Het geven van een reiki behandeling kan heilzaam zijn bij verschillende aandoeningen. Je kunt bij De Reikende Hand twee verschillende cursussen volgen om deze eeuwenoude techniek onder de knie te krijgen. Hierbij wordt aandacht besteed aan verschillende aspecten. Een reiki cursus in Groningen volgen duurt slechts 1 dag. 

Een reiki cursus in Groningen voor iedereen

Bij De Reikende Hand volg je een individuele reiki cursus in Groningen. Er is een eerstegraads en tweedegraads cursus. Na de eerste cursus reiki beheers je de basis technieken om reiki toe te passen bij zowel mens als dier. Als je je verder wilt verdiepen in het geven van reiki bij jezelf of een ander dan kun je de vervolg cursus reiki in Groningen volgen. Tijdens de tweede cursus wordt dieper op de materie in gegaan. Van beide cursussen ontvang je een map met informatie zodat je deze thuis nog eens door kunt nemen. 

Schrijf je nu in voor een cursus reiki

De cursussen worden in principe individueel gegeven, maar het kan ook samen met een familielid, vriend of vriendin. Je kunt contact opnemen voor meer informatie. Ik ben telefonisch bereikbaar via telefoonnummer 06-11907224. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Mail wordt over het algemeen binnen 2 dagen beantwoord.

 

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.