Reiki Cursus Drachten

De Reikende hand nabij Drachten: het volgen van een cursus Reiki uit liefde voor mens en dier
Voor het volgen van een cursus Reiki  bent u volkomen op uw plek bij De Reikende hand in Nieuw Roden, nabij Drachten. Reiki is een alternatieve geneeswijze die de afgelopen twee eeuwen veel  heeft betekend voor mens en dier. Beoefenaars in Reiki geven energie door in het lichaam van de ander middels handoplegging. Reiki is dan ook een bijzondere geneeswijze, waarbij de aandacht voor de ander centraal staat. Bij dieren, of het nu om honden, katten of de grotere paarden gaat, is Reiki al even verdienstelijk geweest. Petra van der Woude, eigenaar van De Reikende hand nabij Drachten, kwam door één van haar geliefde katten in aanraking met Reiki, toen de kat ongeneeslijk leek en Reiki soelaas bood. Petra van der Woude beoefende Reiki uit liefde voor dieren en mensen. Vele cursussen en zelfs een mastergraad later opende Petra van der Woude haar eigen Reikipraktijk ‘De Reikende Hand’ nabij Drachten, waar mens en dier genezen kunnen worden. Nu kunt u bij Petra van der Woude nabij Drachten terecht voor een cursus in Reiki.

Werken met energie: een bijzondere cursus Reiki nabij Drachten

Niets is zo bijzonder om te mogen werken met energievelden bij andere mensen en dieren. De Reikende Hand nabij Drachten wil deze bijzondere geneeswijze graag doorgeven en biedt u daarom graag een cursus in Reiki aan. De cursus is gericht op mensen. Dieren komen ook aan bod maar worden niet meegenomen naar de praktijk. Op die wijze zult u inzicht krijgen hoe u Reiki kunt toepassen op uw hond, kat of paard. In de praktijk van de Reikende Hand, nabij Drachten, geeft Petra van der Woude de cursus.

Ervaar de kracht en de liefde Middel een cursus Reiki nabij Drachten

Ervaar de kracht en de liefde die zich schuilhoudt in het beoefenen van Reiki. Tijdens een cursus van De Reikende Hand nabij Drachten willen wij aan u overbrengen hoe bijzonder het is om te mogen werken met de energievelden van andere mensen en dieren. Het is liefde en bijzonder contact dat om de hoek komt kijken bij Reiki. Hebben wij u enthousiast gemaakt? Of heeft u nog vragen over de  cursus, bijvoorbeeld over data of over kosten? Neem eens een kijkje op deze site of kom eens langs. Tot ziens bij De Reikende Hand in Nieuw Roden nabij Drachten, tijdens een bijzondere cursus Reiki.
 

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.