Reiki Cursus Assen

Een bijzondere cursus Reiki voor mens en dier bij ‘De Reikende Hand’ nabij Assen

Bent u op zoek naar een cursus over Reiki in de buurt van Assen? Petra van der Woude van De Reikende Hand in Nieuw Roden, dichtbij Assen, heeft jarenlange ervaring met het beoefenen van Reiki en biedt u dan ook graag de reikende hand door het geven van een cursus. Reiki is een alternatieve geneeswijze uit Japan, waarbij we het lichaam met energie behandelen door middel van handoplegging. Letterlijk vertaald betekent Reiki ‘Universele Energie’ en het heeft als doel uw zelfherstel te stimuleren. Daarnaast kan Reiki u steun en nieuwe kracht geven. Maar bovenal werkt Reiki rustgevend. Het is daarom niet verwonderlijk dat steeds meer mensen deze geneeswijze ontdekken en appreciëren. U kunt in de buurt van Assen bij De Reikende Hand terecht voor deze behandeling, maar nog veel uitzonderlijker: ook voor een cursus in Reiki. Zo kunt u straks ook aan de slag met de energie in het lichaam en kunt u ook de hand reiken wanneer mens of dier rust en steun nodig heeft.

Een cursus in Reiki nabij Assen waarbij persoonlijk contact voorop staat

Woont u in de buurt van Assen en bent u geïnteresseerd in een cursus Reiki? De Reikende Hand nabij Assen biedt verschillende soorten Reikicursussen voor zowel mens als dier. U leert hoe u contact maakt met het lichaam en hoe u kunt werken met de energievelden. Omdat bij Reiki persoonlijk contact centraal staat zult u dat ook zeker terugvinden tijdens de cursus. Wanneer het om Reiki bij dieren gaat oefenen we tijdens de cursus met de foto’s van u dieren, zodat u inzicht krijgt hoe u Reiki op uw liefste huisdieren kunt toepassen. De Reikende Hand geeft de cursus in de eigen praktijk in Nieuw Roden, nabij Assen, voor groepen van 3 tot 6 personen. Petra van der Woude kan ook op uw eigen locatie cursussen in Reiki verzorgen voor een maximum van 8 personen; in dat geval overleggen we over de datum en de kosten.

Een cursus in Reiki volgen bij De Reikende Hand nabij Assen: neem eens contact op!

Heeft u vragen over de cursussen Reiki van De Reikende Hand nabij Assen, neem dan eens contact met ons op. Contact is immers het sleutelwoord binnen de alternatieve geneeswijze Reiki . Nog liever zien wij u terug voor een cursus Reiki bij de Reikende Hand nabij Assen.
 

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.