Reiki cursus

Bij de Reikende Hand kunt u een Reiki cursus 1 en 2 volgen. Overweeg je een Reiki cursus te gaan volgen voor het leren geven van Reiki behandelingen? De Reikende Hand in Nieuw-Roden is sinds 1998 gespecialiseerd in Reiki. Een Reiki behandeling is geschikt voor iedereen en geeft precies dat wat u nodig heeft: Het geeft ontspanning, het geeft energie, kan helpen bij lichamelijke of geestelijke klachten of helpt bij het maken van beslissingen.

Reiki cursus volgen voor het leren geven van behandelingen

Tijdens een Reiki behandeling die door De Reikende Hand wordt gegeven wordt er via handoplegging een verbinding gemaakt van het ene lichaam met het andere lichaam en wordt er voedende energie doorgegeven. Deze gegeven energie werkt op vele vlakken: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. De behandeling ontspant lichaam en geest en ondersteunt daarbij het zelfgenezend vermogen van de ontvanger. De gegeven energie zorgt namelijk voor balans tussen lichaam en geest en gaat heen naar waar de ontvanger het nodig heeft. Zo zorgt het bijvoorbeeld voor vermindering van pijn, meer energie of juist ontspanning. De Reikende Hand is gespecialiseerd in het geven in behandelingen en Reiki cursussen.

Volg een Reiki cursus 1 of cursus 2 bij de Reikende Hand

Wanneer u een Reiki cursus wilt volgen, bent u bij de Reikende Hand op het juiste adres. U kunt alles leren in een Reiki cursus 1 of cursus 2. In de cursus eerstegraads leert u om Reiki bij uzelf, een ander en dieren toe te passen. Dieren zijn erg gevoelig voor de gegeven energie en de effecten zijn hetzelfde als bij mensen. In de cursus eerstegraads komen de volgende soorten behandelingen aan bod:

  • Zelfbehandeling
  • Stoelbehandeling
  • Tafelbehandeling
  • Chakra balanceren
  • Dieren behandeling

In de cursus tweedegraads gaat u dieper op de werking en mogelijkheden in en leert u onder andere hoe u Reiki op afstand kunt toepassen. Bij het volgen van de cursus ontvangt u een cursusmap en certificaat. Wanneer u geïnteresseerd bent in een Reiki cursus kunt u terecht bij de Reikende Hand. U kunt hiervoor terecht in de praktijk in Nieuw-Roden. Meld je aan voor een Reiki cursus en leer alles over deze bijzondere natuurlijke geneeswijze.

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.