Reiki-behandeling in Groningen

Wil je graag een Reiki-behandeling in Groningen krijgen? Mijn naam is Petra van der Woude-van de Bovenkamp en ik kan je met mijn ruime ervaring (1998) een behandeling geven in mijn praktijk in het Drentse Nieuw-Roden. Bij mij kun je terecht voor de volgende behandelingen:

Tafelbehandeling (1 à 1,5 uur)
Met rustgevende muziek op de achtergrond lig je met je kleding aan op een tafel. Hier worden verschillende handposities op zowel de voor- als achterkant van je lichaam geplaatst.

Stoelbehandeling (20 à 30 minuten)
Met een hand op de voorkant van je lichaam en een op de achterkant – ter hoogte van dezelfde plek – wordt je hele lichaam afgegaan. Van je hoofd tot aan je voeten.

Afstandsbehandeling (ongeveer 30 minuten)
Zonder dat ik erbij ben kun je thuis een afstandsbehandeling krijgen. Neem op een afgesproken tijdstip een half uurtje rust en laat je door mij behandelen.

Reiki voor dieren
Reiki is ook mogelijk voor dieren en wordt ingezet voor hetzelfde doel als bij mensen. Ik kan Reiki uitvoeren bij paarden/grootvee en bij honden/katten/kleinvee, zowel op afstand, op locatie of bij je thuis.

Volg een cursus Reiki in Groningen 

Wil je een cursus Reiki in Groningen volgen? Bezoek dan mijn praktijk in het naast Groningen gelegen Nieuw-Roden en word de verschillende Reiki-technieken meester. Bij mij kun je zowel een eerstegraads- als tweedegraadscursus volgen, waarna je met een certificaat naar huis gaat.

Tarieven behandelingen en cursussen Reiki in Groningen
Kom je uit Groningen en ben je benieuwd naar de prijzen van Reiki cursussen en behandelingen? Bekijk dan het schema hieronder.

  • Tafelbehandeling: € 49,95
  • Stoelbehandeling: € 24,95
  • Afstandsbehandeling: € 19,95
  • Reiki cursus eerstegraads: € 99,-
  • Reiki cursus tweedegraads: € 125,-

Voor dieren

  • Reiki-behandeling paard/grootvee: € 34,95
  • Reiki-behandeling hond/kat/kleinvee: € 24,95
  • Reiki-afstandsbehandeling: € 19,95

Meld je nu aan voor een cursus of behandeling Reiki in de buurt van Groningen of neem contact met mij op voor meer informatie.

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.