Reiki behandeling Drenthe

Een reiki behandeling in Drenthe ondergaan is de beste manier om het lichaam weer in balans te brengen. De methode is al eeuwenoud en daardoor bewezen effectief. Wie een goede behandeling wil ondergaan laat deze natuurlijk uitvoeren door een ervaren expert in deze wijze van behandelen. Op consult gaan bij De Reikende Hand kan dan een slimme zet zijn. Vaak kan een reiki behandeling juist helpen waar andere methodes geen resultaat hebben geboden. Bovendien blijft de werking zelfs tot lange tijd na de behandeling effectief.

Waar is een goede reiki behandeling in Drenthe te vinden?

Wie een goede reiki behandeling in Drenthe zoekt, komt al snel uit bij De Reikende Hand in Nieuw Roden. Voor iedereen die in de provincie woont is dit immers gemakkelijk te bereiken. Het doorgeven van energie kan bovendien op iedereen een goede werking hebben. Dit staat los van waar iemand vandaan komt. Alleen al om die reden is het de moeite waard om dit eens een kans te geven. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe energie, het zoeken van ontspanning of een wens om pijn te verminderen.

Meer weten over ons

Wie meer wil weten, bijvoorbeeld over de toepassingen van een reiki behandeling in Drenthe, of de kosten ervan, kan gemakkelijk contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld door te bellen. Dit kan het best van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 19.00. Gebruik daarvoor nummer 0594-632428. Ook mailen kan natuurlijk. Daarin kunt u al uw vragen kwijt. Stuur dit e-mailbericht naar petra@dereikendehand.nl. Dit kan ook als u wilt vragen of wij contact met u willen opnemen.

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.