Reiki behandeling Drenthe

Een reiki behandeling in Drenthe ondergaan is de beste manier om het lichaam weer in balans te brengen. De methode is al eeuwenoud en daardoor bewezen effectief. Wie een goede behandeling wil ondergaan laat deze natuurlijk uitvoeren door een ervaren expert in deze wijze van behandelen. Op consult gaan bij De Reikende Hand kan dan een slimme zet zijn. Vaak kan een reiki behandeling juist helpen waar andere methodes geen resultaat hebben geboden. Bovendien blijft de werking zelfs tot lange tijd na de behandeling effectief.

Waar is een goede reiki behandeling in Drenthe te vinden?

Wie een goede reiki behandeling in Drenthe zoekt, komt al snel uit bij De Reikende Hand in Nieuw Roden. Voor iedereen die in de provincie woont is dit immers gemakkelijk te bereiken. Het doorgeven van energie kan bovendien op iedereen een goede werking hebben. Dit staat los van waar iemand vandaan komt. Alleen al om die reden is het de moeite waard om dit eens een kans te geven. Of het nu gaat om het vinden van nieuwe energie, het zoeken van ontspanning of een wens om pijn te verminderen.

Meer weten over ons

Wie meer wil weten, bijvoorbeeld over de toepassingen van een reiki behandeling in Drenthe, of de kosten ervan, kan gemakkelijk contact met ons opnemen. Bijvoorbeeld door te bellen. Dit kan het best van maandag tot en met vrijdag tussen 13.30 en 19.00. Gebruik daarvoor nummer 06-11907224. Ook mailen kan natuurlijk. Daarin kunt u al uw vragen kwijt. Stuur dit e-mailbericht naar petra@dereikendehand.nl. Dit kan ook als u wilt vragen of wij contact met u willen opnemen.

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.