Reiki behandelen

De Reikende Hand is gespecialiseerd in Reiki behandelen in Nieuw-Roden. Heeft u lichamelijk pijn, behoefte aan energie of behoefte aan ontspanning? Dan biedt een Reiki behandeling bij de Reikende Hand voor u de oplossing. Bij Reiki behandelen wordt er door middel van handoplegging een verbinding gelegd tussen de gever en de ontvanger. Op deze manier wordt er energie doorgegeven. Deze energie is uiterst voedzaam en hebben effecten op het lichaam van de ontvanger: het vermindert pijn, het ontspant, het geeft energie, het geeft rust en kan aanzetten tot beslissingen. Reiki behandelen geeft wat er op dat moment nodig is en is daarom geschikt voor iedereen.

Verschillende manieren van Reiki behandelen bij de Reikende Hand

De energie bij Reiki kan door directe handoplegging maar ook op afstand worden doorgegeven. Reiki behandelen wordt bij De Reikende Hand op verschillende manieren gedaan:

  • Tafelbehandeling: Een tafelbehandeling duurt 1 à 1,5 uur en hierbij ligt de ontvanger op de tafel met kleding aan. Tijdens deze behandeling worden er verschillende handposities gebruikt op de voorkant en achterkant van het lichaam.
  • Reiki behandeling op afstand: Bij Reiki behandelen op afstand bent u zelf thuis en neemt u op de afgesproken tijd een half uur rust. Op deze manier kan de behandeling goed ontvangen worden en kan het op afstand ondersteuning geven.

Na het behandelen van Reiki gaat de werking nog door. Tijdens het behandelen van Reiki zijn er namelijk processen in het lichaam gestart welke afvalstoffen produceren. Voor het laten verdwijnen van deze afvalstoffen is het belangrijk veel te drinken na de behandeling.

De Reikende Hand kan Reiki behandelen bij zowel mensen als dieren

De Reikende Hand kan Reiki behandelen bij zowel mensen als dieren. Reiki helpt bij ontspanning voor iedereen en helpt bij ook bij geestelijke of lichamelijke ongemakken. Om wat voor soort behandeling het ook gaat, bij de Reikende Hand wordt Reiki behandeld in vertrouwen en met respect naar de ontvanger toe. Wat er wordt besproken tijdens het behandelen van Reiki blijft tussen tussen de ontvanger en de gever. Voor Reiki behandelen bent u bij de Reikende Hand op de juiste plek.

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.