Leer je huisdier begrijpen met een poezen tolk in Groningen 

Vertoont je poes sinds een aantal weken afwijkend gedrag? Ben je benieuwd wat je poes voelt of je wil vertellen? Schakel een poezen tolk in Groningen in, om hier meer over te weten te komen. De Reikende Hand is een organisatie, die je deze tolk kan bieden! Wij gaan middels telepathie het gesprek met je poes aan, om de gevoelens van het dier te achterhalen. Deze gevoelens proberen we vervolgens zo goed mogelijk te vertalen, om ze op begrijpbare wijze met je te kunnen delen. 

Werkwijze van een poezen tolk in Groningen 

Onze poezentolk gaat bij een consult in Groningen altijd op dezelfde wijze aan de slag om de gevoelens van je kat te vertalen. Eerst zullen we de nodige voorbereidingen treffen, door met je in gesprek te gaan over het natuurlijke gedrag van het dier, de band die je met het dier hebt, enzovoorts. Hierbij is het wenselijk dat je een foto van de poes met ons deelt. Na deze voorbereidingen starten we met het consult. Hierbij legt de poezen tolk in Groningen contact met het dier. Nadat het consult heeft plaatsgevonden kun je contact opnemen met onze dierentolk om de resultaten te bespreken. 

Poezen tolk in Groningen inschakelen of meer informatie? 

Ben je benieuwd wat een poezen tolk in Groningen voor jou kan betekenen? Of wil je direct een consult aanvragen om je dier beter te leren begrijpen? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met De Reikende Hand! In een eerste vrijblijvend gesprek legt de poezen tolk de mogelijkheden aan je voor. Naast poezen kunnen we ook contact leggen met andere dieren. 

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.