Leer je huisdier begrijpen met een poezen tolk in Groningen 

Vertoont je poes sinds een aantal weken afwijkend gedrag? Ben je benieuwd wat je poes voelt of je wil vertellen? Schakel een poezen tolk in Groningen in, om hier meer over te weten te komen. De Reikende Hand is een organisatie, die je deze tolk kan bieden! Wij gaan middels telepathie het gesprek met je poes aan, om de gevoelens van het dier te achterhalen. Deze gevoelens proberen we vervolgens zo goed mogelijk te vertalen, om ze op begrijpbare wijze met je te kunnen delen. 

Werkwijze van een poezen tolk in Groningen 

Onze poezentolk gaat bij een consult in Groningen altijd op dezelfde wijze aan de slag om de gevoelens van je kat te vertalen. Eerst zullen we de nodige voorbereidingen treffen, door met je in gesprek te gaan over het natuurlijke gedrag van het dier, de band die je met het dier hebt, enzovoorts. Hierbij is het wenselijk dat je een foto van de poes met ons deelt. Na deze voorbereidingen starten we met het consult. Hierbij legt de poezen tolk in Groningen contact met het dier. Nadat het consult heeft plaatsgevonden kun je contact opnemen met onze dierentolk om de resultaten te bespreken. 

Poezen tolk in Groningen inschakelen of meer informatie? 

Ben je benieuwd wat een poezen tolk in Groningen voor jou kan betekenen? Of wil je direct een consult aanvragen om je dier beter te leren begrijpen? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met De Reikende Hand! In een eerste vrijblijvend gesprek legt de poezen tolk de mogelijkheden aan je voor. Naast poezen kunnen we ook contact leggen met andere dieren. 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.