Micky

Micky is een poesje wat eens is aan komen lopen en dat niet meer weg is gegaan. Ze woont samen met haar persoon. De relatie tussen hen is goed. Op zich is alles goed met Micky alleen is ze erg bang. Als er mensen op bezoek komen gaat ze weg, naar buiten of zoekt een stil plekje.

De persoon heeft een vriend en die vriend heeft kinderen. Voor de persoon geen probleem maar voor Micky wel. Kinderen hebben nu eenmaal lawaai en zijn druk en alles wat binnenkomt is gevaar.

Ik kreeg het verzoek om eens te kijken of er iets aan te doen was zodat Micky zich ook wat prettiger zou voelen aangezien de vriend en kinderen steeds vaker zouden komen. Als ik contact maakt dan schrikt Micky, ze wijkt achteruit en kijkt me argwanend aan. Als ik haar uitgelegd heb wat de bedoeling is stuur ik eerst energie in de vorm van Reiki. Ik maak haar duidelijk dat ik in mijn eigen energie blijf en dat zij de afstand tussen haar en mij mag bepalen, ze mag ophouden wanneer zij dat wil.

De Reiki doet haar goed en ik voel haar ontspannen. Tijd om het gesprek te beginnen.

Micky verteld wat er vroeger is gebeurd waardoor ze nu zo angstig is. In het gezin waar ze heeft gezeten, waren ook kinderen. Ze hebben Micky getreiterd en zij kon nergens heen. Er was een hond en die hebben ze tegen haar opgejut. M’n hart brak toen ze vertelde dat haar kittens waren verdronken en dat het geen ongeluk was. Er was steeds minder aandacht voor haar en Micky voelde dat ze eigenlijk te veel was. Op een dag is ze naar buiten gegaan en is ze weg gebleven.

Micky vindt het moeilijk om mensen te vertrouwen er is immers altijd gevaar dat ze haar wat aandoen.

Ik heb de relatie die er tussen de personen is ontstaan uitgelegd. En dat haar persoon het erg fijn zou vinden als Micky ook hun zou gaan vertrouwen. Ik vroeg of ze een veilig plekje in huis had en dat was een plank in de kast te zijn. Ik heb toen uitgelegd dat ze, als er visite kwam, daar naar toe kon ipv naar buiten. Ze zouden haar daar met rust laten en Micky zou alles in de gaten kunnen houden. Ik heb toen meteen energie naar die plek gestuurd.

Ik heb aan Micky gevraagd of ik bij haar EFT mocht toepassen omdat dit heel goed voor haar zou kunnen werken. Ik heb toen op mijn eigen lichaam geklopt (surrogaat kloppen) alles wat bij Micky naar boven kwam heb ik op geklopt. Er kwamen heel wat spanningen los wat bij mij resulteert in vreselijk gapen.
Toen er niks meer was heb ik haar bedankt voor het gesprek en met rust gelaten.

In samenspraak met de persoon heb ik ook nog een flesje Bach bloesem voor haar gemaakt.

4 weken later kreeg ik dit bericht,

Even een berichtje om je te laten weten hoe het met het gedrag van Micky gaat.

2 weken geleden kwam er een aannemer om mijn douche te verbouwen. Eerst breken, dus veel lawaai. In plaats van met grote paniekogen naar buiten te vluchten bleef Micky gewoon rustig in haar mandje slapen! Pas toen ik naar buiten ging wilde ze ook naar buiten. Maar dat was niet omdat ze bang was.

We merkten de afgelopen weken dat ze veel socialer is geworden, zowel naar mij maar vooral naar mijn vriend toe. Ze begroet hem uitbundig als hij 's avonds thuis komt en geeft hem zo af en toe een likje (deed ze eerder nooit). Ze is ook aanhankelijker naar mij geworden. Kortom een socialer huisdier.

Vanavond was de "grote test" omdat de kinderen kwamen. Ze waren al een poos in mijn huis toen ze binnen kwam en tot mijn grote verbazing liep ze meteen naar haar brokjesbak en ging eten! Dat had ze nog NOOIT gedaan. Als ze ontdekte dat de kinderen in huis waren wilde ze direct weer naar buiten. Even later stond ze toch voor de deur om er uit te gaan. Ik heb haar opgepakt en op de veilige plaats in de kamer gezet en heel uitgebreid met haar geknuffeld. Eerst voelde haar lijf heel gespannen en de oren stonden recht omhoog. De kinderen negeerden haar en ik bleef haar knuffelen en gevoel van veiligheid geven en ze werd rustiger. Op een gegeven moment ging ze redelijk ontspannen liggen. Na ongeveer 15 minuten gingen mijn vriend en zijn kinderen weg. Ze bleef op haar plekje liggen. Toen ik weer alleen in de kamer kwam rende ze op me af en kwam even bij me op de bank zitten en natuurlijk wilde ze een knuffel. Ik heb haar verteld hoe flink ze was.


<< Terug

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.