Hulp van een dierentolk in Friesland

Het kan voorkomen, dat uw huisdier zich al een tijdje anders gedraagt dan voorheen. Ook kan een dier bepaalde signalen afgeven, die u als mens wellicht niet direct opvangt. Om te voorkomen dat uw dier zich niet prettig voelt of bijvoorbeeld pijn heeft, kan het inschakelen van een dierentolk in Friesland interessant zijn. De Reikende Hand biedt u de hulp van een ervaren dierentolk in Friesland aan! Onze dierentolk vangt de signalen van uw dieren op en probeert deze naar mensentaal om te zetten. Op deze manier krijgt u een beter beeld van hetgeen uw dier denkt of voelt. 

Dierentolk in Friesland voor verschillende dieren

Onze dierentolk kan in Friesland contact leggen met verschillende soorten dieren. Denk bijvoorbeeld aan honden of katten. Mogelijk gedraagt uw hond zich al een tijdje anders, door zich bijvoorbeeld minder makkelijk te laten aaien of zich sneller terug te trekken. Wanneer u dit niet van uw dier gewend bent, kan dit een heel onzeker gevoel geven. Voelt het dier zich niet op zijn gemak? Heeft het dier pijn? Enzovoorts. Door een dierentolk in Friesland in te schakelen, kan deze onzekerheid worden weggenomen. 

Direct een dierentolk in Friesland inschakelen

Een dierentolk in Friesland inschakelen is heel eenvoudig. Neem vrijblijvend contact op met De Reikende Hand om een consult voor uw dier aan te vragen. Tijdens een eerste kennismaking kunt u meer vertellen over uw dier en het afwijkende gedrag, wat het dier vertoont. Vervolgens legt de dierentolk contact met het dier om gevoelens en eventueel pijn te herkennen. 

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwartje: het gevangen poesje.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.