Dierentolk Drenthe

Communiceren met dieren is voor veel mensen iets vaags waarvan ze zich niet kunnen voorstellen dat het echt mogelijk is. Natuurlijk begrijpen hond of kat het wanneer ze op een bepaalde toon worden aangesproken. Als ze iets stouts hebben gedaan en daarvoor een standje krijgen dan komt die boodschap vaak wel over. Maar wat als een kat of hond ongewenst gedrag vertoont en het lukt niet om hiervoor een oorzaak te vinden? Dan kan de dierentolk Drenthe uitkomst bieden. 

De dierentolk Drenthe kan uitkomst bieden voor mens en dier

Voor een dier kunnen bepaalde gebeurtenissen zeer ingrijpend zijn. De introductie van een nieuw huisdier, de geboorte van een kindje of een verhuizing kunnen van invloed zijn op de gemoedstoestand en daarmee het gedrag van je huisdier. Je kunt een consult aanvragen bij de dierentolk Drenthe om erachter te komen of het dier misschien moeite heeft met een bepaalde situatie en daardoor ongewenst gedrag vertoont. Ook kan op deze manier aan je dier worden uitgelegd wat er aan de hand is als er een verandering in zijn of haar dagelijks leven heeft plaatsgevonden. Door het gevoelsleven en gedrag van je dier te leren begrijpen ontstaat er vanzelf meer begrip voor gedrag of een bepaalde reactie van het dier. 

Zorg voor een goed leven voor mens en dier

Is je dier niet in goeden doen en kan de dierenarts geen lichamelijke oorzaak vinden? Dan is een consult bij de dierentolk in Drenthe wellicht een goed idee. Je kunt een afspraak maken bij De Reikende Hand via telefoonnummer 0594 – 632 428. Meer informatie over een consult kun je ook vragen via het e-mailadres petra@dereikendehand.nl

 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.