Dierentolk Drenthe

Communiceren met dieren is voor veel mensen iets vaags waarvan ze zich niet kunnen voorstellen dat het echt mogelijk is. Natuurlijk begrijpen hond of kat het wanneer ze op een bepaalde toon worden aangesproken. Als ze iets stouts hebben gedaan en daarvoor een standje krijgen dan komt die boodschap vaak wel over. Maar wat als een kat of hond ongewenst gedrag vertoont en het lukt niet om hiervoor een oorzaak te vinden? Dan kan de dierentolk Drenthe uitkomst bieden. 

De dierentolk Drenthe kan uitkomst bieden voor mens en dier

Voor een dier kunnen bepaalde gebeurtenissen zeer ingrijpend zijn. De introductie van een nieuw huisdier, de geboorte van een kindje of een verhuizing kunnen van invloed zijn op de gemoedstoestand en daarmee het gedrag van je huisdier. Je kunt een consult aanvragen bij de dierentolk Drenthe om erachter te komen of het dier misschien moeite heeft met een bepaalde situatie en daardoor ongewenst gedrag vertoont. Ook kan op deze manier aan je dier worden uitgelegd wat er aan de hand is als er een verandering in zijn of haar dagelijks leven heeft plaatsgevonden. Door het gevoelsleven en gedrag van je dier te leren begrijpen ontstaat er vanzelf meer begrip voor gedrag of een bepaalde reactie van het dier. 

Zorg voor een goed leven voor mens en dier

Is je dier niet in goeden doen en kan de dierenarts geen lichamelijke oorzaak vinden? Dan is een consult bij de dierentolk in Drenthe wellicht een goed idee. Je kunt een afspraak maken bij De Reikende Hand via telefoonnummer 0611907224. Meer informatie over een consult kun je ook vragen via het e-mailadres petra@dereikendehand.nl

 

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.