Dierentolk Drenthe

Communiceren met dieren is voor veel mensen iets vaags waarvan ze zich niet kunnen voorstellen dat het echt mogelijk is. Natuurlijk begrijpen hond of kat het wanneer ze op een bepaalde toon worden aangesproken. Als ze iets stouts hebben gedaan en daarvoor een standje krijgen dan komt die boodschap vaak wel over. Maar wat als een kat of hond ongewenst gedrag vertoont en het lukt niet om hiervoor een oorzaak te vinden? Dan kan de dierentolk Drenthe uitkomst bieden. 

De dierentolk Drenthe kan uitkomst bieden voor mens en dier

Voor een dier kunnen bepaalde gebeurtenissen zeer ingrijpend zijn. De introductie van een nieuw huisdier, de geboorte van een kindje of een verhuizing kunnen van invloed zijn op de gemoedstoestand en daarmee het gedrag van je huisdier. Je kunt een consult aanvragen bij de dierentolk Drenthe om erachter te komen of het dier misschien moeite heeft met een bepaalde situatie en daardoor ongewenst gedrag vertoont. Ook kan op deze manier aan je dier worden uitgelegd wat er aan de hand is als er een verandering in zijn of haar dagelijks leven heeft plaatsgevonden. Door het gevoelsleven en gedrag van je dier te leren begrijpen ontstaat er vanzelf meer begrip voor gedrag of een bepaalde reactie van het dier. 

Zorg voor een goed leven voor mens en dier

Is je dier niet in goeden doen en kan de dierenarts geen lichamelijke oorzaak vinden? Dan is een consult bij de dierentolk in Drenthe wellicht een goed idee. Je kunt een afspraak maken bij De Reikende Hand via telefoonnummer 0594 – 632 428. Meer informatie over een consult kun je ook vragen via het e-mailadres petra@dereikendehand.nl

 

Home
Testimonials

Lieve Petra,

Ook hier op je site moet ik je natuurlijk bedanken. Mijn man had vanaf dag 1 geen hoop maar bij mij lag het anders. Na de sessie met jou bleef ik geloven maar wat had ik het moeilijk. Je hebt ons enorm geholpen met en dankzij jou hebben we onze Aktie terug.

Ontzettend bedankt.

Veel liefs,

Marinka en Aktie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.