De Reikende Hand

Reiki is een eeuwenoude behandelmethode die meer en meer toegepast wordt. Letterlijk betekent het Japanse woord Reiki Universele Energie. Deze uiterst voedende energie is aanwezig in al wat leeft. Tijdens de behandelingen die door De Reikende Hand worden gegeven wordt deze energie doorgegeven. Reiki vergroot uw zelfherstellend vermogen en ondersteunt u op krachtige en natuurlijke wijze. Reiki heft een eventueel verstoord evenwicht tussen lichaam, ziel en geest op. De Reikende hand kan u hierbij helpen.

Ontspanning met reiki door De Reikende Hand

Reiki is geschikt voor iedereen en voor mensen met ongemakken; geestelijk of lichamelijk. Reiki kan ook wanneer er behoefte is aan een uurtje ontspanning door zwangerschap, stress of andere reden waardoor u uzelf een uurtje ontspanning gunt. De Reikende Hand kan u dit ontspannen uurtje geven door reiki bij u toe te passen. Reiki werkt altijd rustgevend.

Bij lichamelijke klachten:
Reiki is een prima aanvulling op reguliere behandelingen van een dokter of specialist. Reiki kan pijnklachten verminderen en vaak ook wegnemen. Bijwerkingen van geneesmiddelen kunnen worden verminderd. Ook gaat het gewoon door gips en/of verband heen. Het zelfgenezend vermogen wordt door reiki op gang gebracht.

Bij geestelijke klachten:
Het kan het u aan het denken zetten en stimuleren juiste keuzes te maken. In periodes van stress kan het u rustiger maken. Het kan u inzichten geven in bepaalde problemen. Reiki doet wat nodig is op het moment dat u Reiki ontvangt.

Reiki bij dieren door De Reikende Hand

Behalve mensen behandelt de Reikende Hand ook dieren. Dieren zijn heel erg gevoelig voor Reiki. De Reikende hand behandelt huisdieren, zoals honden en katten, maar ook grotere dieren zoals paarden of vee.
Dit gebeurt vooral op locatie omdat het dier daar meer op zijn gemak is. In de praktijk blijkt dat dieren veel baat hebben bij de energie die de Reikende Hand aan de dieren doorgeeft via reiki.

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.