Professionele dierencommunicatie in Groningen en omgeving

Soms is het lastig om signalen van uw dieren op te vangen of te begrijpen. Gedraagt uw hond of kat zich al enige tijd anders? Lijkt uw paard zich steeds afstandelijker op te stellen? Zelfs wanneer u uw dier een periode nog meer aandacht geeft dan normaal, kan deze zich anders gedragen. Mogelijk heeft het dier pijn, of wil deze u iets anders vertellen. Baasjes kunnen steeds minder zelfverzekerd worden en zich zorgen gaan maken over hun huisdier. Wanneer een dierenarts niets opmerkt tijdens een onderzoek, kan het een verstandige keuze zijn om een specialist op het gebied van dierencommunicatie in Groningen in te schakelen. U vindt deze specialist bij De Reikende Hand. 

Dierencommunicatie in Groningen: hoe werkt het? 

Onze specialist op het gebied van dierencommunicatie in Groningen probeert contact te leggen met uw dier. Op basis van het contact met uw dier, wordt achterhaald wat het dier u probeert te vertellen. Voelt het dier zich minder op zijn of haar gemak door veranderingen in uw interieur? Ervaart het dier stress door gebeurtenissen uit de afgelopen weken? Enzovoorts. Op basis van hetgeen onze specialist opmerkt, kunt u uw gedrag aanpassen om het dier op zijn of haar gemak te stellen. Zo zal uw band met uw huisdier versterkt worden en neemt uw zelfvertrouwen toe. 

Meer informatie over dierencommunicatie in Groningen 

Bent u nieuwsgierig op welke manier dierencommunicatie werkt? Of wilt u direct een afspraak maken met een specialist op het gebied van dierencommunicatie in Groningen en de omgeving hiervan? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, om onze mogelijkheden aan u voor te leggen. 

Home
Testimonials

Goedemorgen Petra,

Langs deze weg willen wij je nogmaals hartelijk bedanken voor je advies en raadplegingen bij het zoeken en het uiteindelijk vinden van Luka hoe tragisch ook. Het geeft ons een enorme rust en tevredenheid dat hij weer bij ons is. Hoop en wanhoop scheelt maar 3 letters maar maakt een wereld van verschil als je zoveel liefde vindt en krijgt bij een kater als Luka, onze grote vriend!

Vriendelijke groeten,

Luka, Vlinder, Klara & Charles

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.