Professionele dierencommunicatie in Groningen en omgeving

Soms is het lastig om signalen van uw dieren op te vangen of te begrijpen. Gedraagt uw hond of kat zich al enige tijd anders? Lijkt uw paard zich steeds afstandelijker op te stellen? Zelfs wanneer u uw dier een periode nog meer aandacht geeft dan normaal, kan deze zich anders gedragen. Mogelijk heeft het dier pijn, of wil deze u iets anders vertellen. Baasjes kunnen steeds minder zelfverzekerd worden en zich zorgen gaan maken over hun huisdier. Wanneer een dierenarts niets opmerkt tijdens een onderzoek, kan het een verstandige keuze zijn om een specialist op het gebied van dierencommunicatie in Groningen in te schakelen. U vindt deze specialist bij De Reikende Hand. 

Dierencommunicatie in Groningen: hoe werkt het? 

Onze specialist op het gebied van dierencommunicatie in Groningen legt contact met uw dier. Op basis van het contact met uw dier, wordt achterhaald wat het dier u probeert te vertellen. Voelt het dier zich minder op zijn of haar gemak door veranderingen in uw interieur? Ervaart het dier stress door gebeurtenissen uit de afgelopen weken? Enzovoorts. Op basis van hetgeen onze specialist opmerkt, kunt u uw gedrag aanpassen om het dier op zijn of haar gemak te stellen. Zo zal uw band met uw huisdier versterkt worden en neemt uw zelfvertrouwen toe. 

Meer informatie over dierencommunicatie in Groningen 

Bent u nieuwsgierig op welke manier dierencommunicatie werkt? Of wilt u direct een afspraak maken met een specialist op het gebied van dierencommunicatie in Groningen en de omgeving hiervan? Neem in beide gevallen vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, om onze mogelijkheden aan u voor te leggen. 

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Zwaluw: de jaarling die op eigen benen moest staan.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.