Cursus communiceren met dieren Groningen

Leren communiceren met dieren is iets wat voor velen niet mogelijk lijkt, maar het is ook iets wat veel mensen graag zouden willen doen. Het is zeker niet onmogelijk om dit te leren. Je kunt hiervoor terecht bij De Reikende Hand. De praktijk is gevestigd in Roden, dichtbij Groningen. Door middel van een cursus kun je leren communiceren met je dier. Door telepathie en meditatie kun je met je dier praten en hierdoor inzicht krijgen in de gevoelens die het dier heeft. Dit kan veel verklaren over bepaald gedrag dat je dier vertoont. 

Leer communiceren met dieren in Groningen

De cursus ‘Communiceren met dieren’ duurt twee dagen en vindt plaats in Roden, bij Groningen. We werken met kleine groepen zodat er voor iedereen voldoende aandacht is. Je gaat leren hoe je contact maakt met je dier en wat je je dier kan vragen. Zo leer je meer over bepaalde gedragsproblemen maar bijvoorbeeld ook over lichamelijke klachten die je dier kan hebben. Verder kun je in contact komen met overleden dieren of een ziek dier healing sturen.

Neem contact met ons op
Wil jij graag weten hoe je jouw dier beter kunt leren begrijpen of hoe je je dier kunt helpen met bepaalde problemen en klachten? En woon je in de buurt van Groningen? Dan is deze cursus ‘Communiceren met dieren’ voor jou heel geschikt. Heb je vragen over de cursus? Neem dan gerust contact op. Je kunt bellen naar 0594-632428 of mailen naar petra@dereikendehand.nl. Je kunt je aanmelden voor de cursus via het aanmeldformulier.

Home
Testimonials

Dag Petra

Ik vind dit een leuke manier om je te bedanken. Je hebt me zo goed geholpen ondanks dat ik geen consult bij je hebt gedaan. Ik ben met je adviezen aan de gang gegaan en de band tussen Black en mij is positief veranderd.

Dank je wel!!

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Wonderboy: hij wilde nog zo graag een goede indruk achterlaten.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.