Communiceren met dieren Groningen

Wil jij communiceren met dieren in Groningen? Veel mensen hebben deze wens, maar toch lukt het de meeste mensen niet om de dierentaal te verstaan. Dit is ook logisch, want dieren spreken een taal die voor de mens onbegrijpelijk is. Toch betekent dit niet dat het onmogelijk is om te communiceren met dieren in Groningen. Je kunt een goede dierentolk inschakelen. Deze vind je bij De Reikende Hand. Door via een dierentolk te communiceren met dieren in Groningen kun je meer inzicht krijgen in de gevoelens van je dier(en).

Effectief en duidelijk communiceren met dieren in Groningen

Het communiceren met dieren in Groningen gaat middels een consult. Je maakt een afspraak voor en consult. Voorafgaande aan het consult vindt er een gesprek plaats, voordat we kunnen gaan communiceren met dieren in Groningen tijdens het consult. Tijdens dit gesprek is het ook nodig om een foto van het dier of de dieren aan te leveren. Als het consult plaatsvindt, dan vindt ook de communicatie plaats. Er wordt een gesprek gestart met het dier of de dieren. Hiervoor is het niet nodig dat het dier heel dichtbij is, dus dit kan op afstand plaatsvinden. Na het consult vindt er telefonisch contact plaats om de resultaten te bespreken.

Neem contact op

Trekt het communiceren met dieren in Groningen jouw aandacht en wil jij beter begrijpen wat jouw huisdier je te vertellen heeft? Neem dan gerust eens contact op. Bel naar 0594 - 63 24 28 of mail naar petra@dereikendehand.nl. De Reikende Hand is in Nieuw Roden, Drenthe, gevestigd. Door de mogelijkheid tot communiceren op afstand is het communiceren met dieren in Groningen heel goed mogelijk. 

Home
Testimonials

Van de behandeling op afstand heb ik niks gemerkt. Ik kon gewoon aan te werk gaan. Wel wist ik van de voren hoe laat de behandeling plaats zou vinden. Na de behandeling voelde ik heel duidelijk een positief verschil in mijn lichaam. De van te voren aangegeven blokkade was een stuk minder heftig aanwezig en ik voelde me lichter en rustiger. Dit is een paar weken na de behandeling nog steeds zo. Erg bijzonder en fijn om dit te mogen ervaren. 

De per mail ontvangen feedback van Petra over de weggehaalde emoties was voor het grootste deel heel herkenbaar. Ben blij dat ik de behandeling bij Petra heb mogen doen. Het heeft mij geholpen om dichter bij mezelf te komen en een stuk lichter door het leven te gaan.

H J. Emotie Code sessie

Lees meer reacties >>

Testimonials Dieren

Het Verhaal van...

Evy: het teefje wat niet kan voldoen.

Lees hier de verhalen van de dieren zelf.